Pacienții de la Spitalul din Făgăraș, hrăniți ca porcii, din găleată!

Pacienții de la Spitalul din Făgăraș, hrăniți ca porcii, din găleată!

galeti mancare Spitalul FagarasSe întâmplă în România, mai precis la Spitalul muncipal din Făgăraș. Pacienţii au parte de un tratament incredibil când li se serveşte mâncarea.

Toată tărășenia a ieșit la iveală după ce rudele unui pacient internat pe secţia chirurgie a făcut câteva poze și le-a remis colegilor de la Ora de Sibiu.

„Nu se poate aşa ceva, ca pacienţii să fie serviţi în felul acesta. Am refuzat mâncarea când am văzut cum se aduce. Cui i-ar mai veni să mănânce când vede că hrana este adusă în găleţi, pusă în farfurii cu polonice vechi de ani de zile??? Ca la porci sunt hrăniţi pacienţii”, le scris juranliștilor cel care a realizat pozele.
Directorul are replici de teatru absurd

Inițial, directorul a dezmințit că ar fi vorba de așa ceva: „De vreo două săptămâni împotriva spitalului nostru se duce o campanie de defăimare“… După ce i s-au prezentat pozele, medical al spitalului, Constantin Grigoriţă, a început să bată cu adevărat câmpii: „Singura problemă din aceste poze este halatul care este pus pe cărucior, lângă mâncare, şi nu are ce căuta acolo, sunt nişte reguli totuşi, iar cine l-a pus acolo o să fie atenţionat”. Deranjant a fost totuşi şi polonicul fără smalţ. „Da, şi polonicul este cam vechi, o să fie înclocuit”, spune directorul medical. Mai multe, AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate