Doi indivizi au făcut prăpăd pe strada Republicii

Doi indivizi au făcut prăpăd pe strada Republicii

DAMBOVITA MAGAZIN ATACAT CU PIETRE

22.00 Cei doi vandali au fost arestați pentru 29 de zile!

8.30 Polițiștii brașoveni au reținut doi suspecți, domicialiați în cartierul Tractorul,  care au făcut prăpăd pe strada Republicii. Indivizii au distrus nu mai puțin de 26 de vitrine!

Tinerii sunt cunoscuţi cu antecedente penale. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuţit. De asemenea, într-un tomberon din zona în care aceştia au produs distrugerile s-a găsit şi o bâtă de baseball pe care au folosit-o la distrugerea vitrinelor.

Cei doi suspecți sunt cercetați pentru port de armă albă, tulburarea liniştii şi ordinii publice, ultraj și distrugere, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Iată ce spun cei de la Poliția Locală, subordonată Primăriei:

„În dimineaţa zilei de 8.02.2013, în jurul orei 3.55, patrula  de menţinere a ordinii şi siguranţei publice din cadrul Biroului de Poliţie Turistică, care executa serviciul în zona centrală, respectiv str. Republicii, s-a sesizat din oficiu, despre faptul că la unul din magazinele situate în această zonă a fost declanşată alarma, drept pentru care, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au observat vitrinele mai multor societăţi comerciale sparte“.

Din discuţiile purtate cu locatarii care au ieşit în stradă la zgomotul produs de vitrinele sparte, oamenii legii au aflat că doi tineri, în timp ce  alergau pe Str. Republicii, au spart vitrinele.

La scurt timp, patrula de ordine publică a observat 2 persoane care se îndreptau spre str. Michael Weiss, şi întrucât au corespuns descrierii făcute de către cetăţeni au pornit în urmărirea acestora, solicitând în acelaşi timp sprijin şi celorlalte patrule aflate în zonă.

În cele din urmă cele persoanele au fost imobilizate pe Str. Nicolae Bălcescu, în timp ce încercau să fugă de la faţa locului cu ajutorul unui taxi. Cei doi – N. Cătălin Maria (22 de ani) și C. Alexandru (20 de ani) au fost predați polițiștilor de la Secţia 1. Informații suplimentare despre acest caz vor fi prezentate într-o conferință de presă la ora 11.oo.

 1. nu uitati ca sunt sparte si vitrinele de pe weiss si balcescu mult mai multe decat totalul de 26.

  Reply
 2. Din cate citesc, este vorba de un numar impresionant de vitrine pe trei stazi din zona centrala.Unde se afla Politia Locala? Care este nivelul de reactie? Sub zero? Pentru ce sunt peste o suta de politisti locali? Sa fie cheltuieli mai mari la buget? Sa aiba primarul si el politie, nu numai a animalelor? Cred ca dupa acest incident se impune o analiza drastica a utilitatii unui astfel de organism. Pana la acest moment doar cu minus, luare de mita, necunoasterea legilor, ineficienta in patrule mixte…Cred ca in aceasta politie locala s-au aciuiat cam multi fosti gardieni publici ori din alte simulacre de acest gen, oameni care in loc sa fie demisi au avut posibilitatea sa se intoarca in uniforma desi au savarsit abateri grave. Si ca o completare de final, observ ca media de varsta a acestor politisti locali este de 40 de ani…mult, putin…revin din nou cu necesitatea imperioasa a unei analize ferme la nivel de Consiliu Local.

  Reply
 3. Politia locala alearga taximetristii in loc sa patruleze unde trebuie. Stau in masini la caldura si umbla prin staile de TAXI sa vada daca nu sunt mai multe masini decat locuri.

  Reply
 4. […] post Doi indivizi au făcut prăpăd pe strada Republicii appeared first on News […]

  Reply
 5. Ce va mai intrebati pe unde sunt aia platiti de Primarie? Intrebati la Consiliul Local si veti primi raspunsul in… 30 de zile. Ca asa-i modelul si pana atunci se uita toata tarasenia si ca slugile dorm noaptea si nu pazesc dupa cum ar trebui sa fie daca esti in POLITIA COMUNITARA!

  Reply
 6. Sa inteleg ca voi platiti taxe si impozite din care sunt platite salariile comunitarilor ca aia sa pazeasca magazinele de pe Republicii?

  Reply
 7. […] convins ca aceste doua stiri sunt banale pe langa altele sau pe langa numarul total de astfel de incidente. Le-am […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.