Locuri libere la Căminul de bătrâni din Noua

Locuri libere la Căminul de bătrâni din Noua

camin-batrani-brasov-noua-400x270Viceprimarul Răzvan Popa a anunțat că, în acest an, municipalitatea finanțează 135 de locuri pentru vârstnici, la Căminul din cartierul Noua. Acesta a mai precizat că, în premieră, în acest an sunt oferite zece locuri și celor care au venituri mai mari și nu se încadrează pentru a fi cazați aici.

Astfel, familiile care au un bătrân în îngrijire și trebuie să plece din oraș, pot să lase persoana respectivă în grija personalului calificat de la Cămin, acesta beneficiind și de asistență medicală. Condiția este ca aceștia și aparținătorii să plătească cheltuielile, respectiv 1.700 de lei lunar (sau echivalentul raportat la numărul de zile cât este cazat vârstincul la Cămin).

În prezent, la Căminul din Noua sunt acazate 117 persoane, iar dacă cererea va fi mai mare, aceste locuri vor fi suplimentate, a precizat viceprimarul Popa, care a precizat că instituția are oc apcaitate de 180 de locuri, cu cel mult două paturi în cameră.

 1. fratele meu vrea sa locuiasca la acest azil,doresc sa stiu pretul lunar si pe cine sa contactez.multumiri

  Reply
 2. pare ok drar pretul nu e pt toatebuzunarele

  Reply
 3. sunt locuri libere acum?care sunt preturile actuale? este si pe perioada nedeterminata? cine este persoana de contact ?astept raspuns urgent…multumesc anticipat.

  Reply
 4. care sunt conditiile pentru abeneficia de serviciile acestui camin?

  Reply
 5. e
  u ma -m interesat pentru tatal meu si nu se poate daca platim de ce se pun conditii

  Reply
  • Poate va pot lamuri eu…
   Exista un proiect la Caminul din Noua pentru a se infiinta un centru Respiro, care avea exact acest scop. De a gazdui contra cost persoane varstnice sau cu handicap. Centrul ar fi trebuit sa fie o solutie la probleme de tipul celei ridicate de dumneavoastra. Din pacate, proiectul ce ar fi trebuit sa devina functional in urma cu doua luni este blocat la nivelul conducerii Primariei.

   Reply
 6. Buna ziua am dori sa stim si noi conditiile pt. acest camin.In afara de viceprimar nu mai este nici o persoana de contact?
  Va rugam sa ne spuneti cum aflam noi nr. domnului viceprimar?
  Va multumim.

  Reply
 7. Va recomand sa o cautati pe doamna Mariana Topoliceanu, directorul Directiei de Servicii Sociale din Primarie (directia functioneaza acum in sediul de pe strada Panselelor), serviciu care a preluat Caminul de Batrini din Noua.

  Reply
 8. Va rog frumos sa-mi raspunda si mie cineva,daca la Caminul de Batrani din Nou ,sunt locuri libere,pretul si daca se poate pe perioada nedeterminata? multumesc anticipat ! astept urgent un raspuns corect !…exista o persoana de contact,un nr. de telefon, cu cine pot vorbi sau lua legatura ?

  Reply
 9. Se poata lasa un nr de contact pentru mai multe detalii?
  Multumesc!

  Reply
 10. cum este posibil sa nu raspunda nimeni la tel .centrului vostru pentru informati:noi avem pe tatal nostru cazat la acest camin de 2 ani .sunam la numaru afisat pe site de 5zile si nu putem avea nici o informatie.
  aveti alte numere pentru informatii?
  va multumesc.

  Reply
  • Botea Nicoleta mai 18, 2017, 4:06 pm

   Buna ziua .Va rog frumos sa-mi raspunda si mie cineva,daca la Caminul de Batrani din Nou ,sunt locuri libere,pretul si daca se poate pe perioada determinata aproximativ 6 luni cu prelungirea acesteia? multumesc anticipat ! astept urgent un raspuns corect !…exista o persoana de contact,un nr. de telefon, cu cine pot vorbi sau lua legatura ?
   Este vorba de o matusa care are varsta de 77 de ani si este imobilizata la pat, a suferit un accident vascular, a fost internata la Neurologie Brasov si este paralizata acum de partea stanga . nu poate manca singura nu se poate ingriji singura, este depedenta de o persoana din toate punctele de vedere.

   Reply
 11. Leonte Sebastian august 23, 2017, 11:20 am

  Buna.Sunt interesat de cazarea unei persoane in varsta de 77 ani,imobilizata la pat,operata pe partea dreapta la sold,paralizie mana dreapta ,dependenta de o persoana.Totul contra cost.Va multumesc,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate