Primăria dă 450.000 de lei pentru FOTE şi asigură transport gratuit la competiţii pentru elevi şi studenţi

Primăria dă 450.000 de lei pentru FOTE şi asigură transport gratuit la competiţii pentru elevi şi studenţi

Pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct, Consiliul Local a alocat în şedinţa de vineri 450.000 de lei, respectiv contribuţia municipiului în calitate de oraş gazdă la organizarea şi desfăşurarea FOTE. Banii vor fi folosiţi pentru organizarea ceremoniilor de deschidere şi încheiere a festivalului, dar şi pentru cazarea oficialităţilor care vor participa la acestea.
Preşedintele Comitetului de organizare al FOTE, primarul George Scripcaru, a precizat că pe toată durata festivalului vor fi puse la dispoziţia elevilor şi studenţilor curse gratuite către bazele sportive unde se desfăşoară competiţiile din cadrul FOTE. „Vom stabili locaţia de unde vor pleca aceste curse şi ce trasee vor urma, astfel încât să putem asigura participarea tuturor celor care vor să ajungă la competiţii, dar nu au posibilităţi”, a precizat primarul Braşovului.

  1. […] articolul scris de catre ce de la newsbv.ro va marturisesc ca ma bucur sincer pentru fiecare elev care are sansa si va participa ca spectator […]

    Reply
  2. Normal ca banii vor fi folositi pentru cazarea oficialităţilor care vor participa la acestea. Doar la hotelurile respective e actionar si primarul nostru.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate