Bază modernă de tratament și recuperare la Brașov

Bază modernă de tratament și recuperare la Brașov

Persoanele cu handicap neuromotor din Brasov, dar nu numai, vor avea in curand o baza moderna de tratament si recuperare, care va fi deschisa in cadrul Centrului pentru Persoane Varstnice din Brasov.

Investitia, care s-a ridicat la peste 1,4 milioane de lei, a fost realizata cu fonduri europene in proportie de 98%, diferenta fiind suportata din bugetul local.

„Necesitatea unei astfel de unitati este de necontestat, cererea pentru acest tip de serviciu fiind foarte mare la nivelul Brasovului. De aceea, speram ca in mai, cel tarziu in iunie, baza de tratament sa fie operationala. Aparatura moderna, de ultima generatie, este venita si instalata, in acest moment executandu-se lucrarile la partea de finisare. Capacitatea unitatii va fi de 600 de proceduri pe zi, iar in perioada imediat urmatoare vom definitiva si criteriile in baza carora brasovenii vor putea beneficia de serviciile oferite”, a precizat viceprimarul Razvan Popa.

Pentru operarea bazei de tratament va fi nevoie, in prima faza de circa 20 de persoane, medici, asistente medicale, terapeuti. Intrucat actele normative in vigoare nu permit angajarile in sistemul bugetar, personalul care va deservi unitatea va fi angajat pe baza de contract de prestari servicii.

Loading...
  1. MACOVEI IULIA 4 iulie 2017, 1:56 PM

    Buna ziua,as fi interesată de un post de munca la baza dumneavoastra de recuperare ca si fizioterapeut, proaspat absolvent al facultatii de balneofiziokinetoterapie din Târgu Mureș.Dacă sunteți dispuși si aveti un post liber va rog sa ma contactați pentru a va trimite un CV.
    Va multumesc !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate