Instantaneu inedit al unui fotograf brașovean

Instantaneu inedit al unui fotograf brașovean

Un împătimit al fotografiei „sălbatice“, brașoveanul Dan Dinu (32 de ani), a reușit să fie, la rândul lui, subiectul unei fotografii de senzație, după cum se vede.

El este cunoscut pentru expoziția „România sălbatică”,  expoziţie itinerantă de fotografie în aer liber, dar şi a primei bănci de imagini cu cele mai sălbatice şi surprinzătoare peisaje din toate parcurile naţionale, naturale şi geoparcuri din ţară. Fotografiile expuse erau din Parcul Naţional Domogled din Valea Cernei, Retezat, Defileul Jiului, dar şi din Delta Dunării.
În august 2010, Dan Dinu a scris un proiect care a fost finanţat de World Wide Fund for Nature (WWF) şi Garanti Bank şi care se va încheia în 2012 cu un film documentar şi un album de fotografii din toate cele 28 de parcuri naţionale, naturale şi geoparcuri din România. Albumul va fi disponibil şi pe www.romaniasalbatica.ro. „

Expoziţia ne aduce aminte că avem ţara cu cea mai bogată diversitate din Uniunea Europeană şi ne îndeamnă să ne protejăm valorile. Pentru WWT, expoziţia aduce cel puţin 50 de motive în plus pentru care să ne implicăm în protecţia mediului în România”, a afirmat Magor Csibi, fost europarlamentar de Brașov și director de program WWT România.

Mai mutle citiți AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.