Raed Arafat așteaptă măsuri dure împotriva medicului care a luat șpagă pentru sânge

Raed Arafat așteaptă măsuri dure împotriva medicului care a luat șpagă pentru sânge

foto> looms.ro

Reacție la scandalul „șpăgii pentru sânge“. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a condamnat gestul medicului ca fiind inadmisibil, iar aceasta va suporta consecinţe dintre cele mai drastice.

„După ceea ce se vede pe film, nici nu ar mai fi nevoie de o anchetă internă. Este evident ce s-a întâmplat acolo. Am vorbit chiar acum cu şeful Institutului Naţional de Hematologie şi aştept ca ei sau cei de la Centrul de Transfuzii din Braşov să ia măsurile care se impun”, a precizat Arafat pentru România Liberă, care a lăsat să se înţeleagă că cea mai probabilă decizie ar fi desfacerea contractului de muncă medicului care a aluat şpagă.

Chiar dacă declaraţia lui Arafat este fără echivoc, legea cere ca, în aceste cazuri, să existe o Comisie de disciplină care să dea un verdict, altfel încât acesta să nu poată fi atacat în instanţă.

Loading...
  1. PUSCARIE !!! Anii de detentie sa fie calculati cu numarul spagilor luate ! Sa nu mai vorbim ca fapta probabil a adus si la moartea unor pacienti !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.