blog-logo

Scripcaru: Nu cred ca e un lucru exagerat ca cineva să își dorească să ajungă președinte într-un partid

Scripcaru: Nu cred ca e un lucru exagerat ca cineva să își dorească să ajungă președinte într-un partid

Vicepreședintele PDL și primarul Brașovului, George Scripcaru, a mentionat ca o eventuala schimbare de presedinte al PDL „e foarte posibil” sa se intample in anul 2013, in urma unei conventii a partidului, deoarece „intr-un partid democratic lucrurile astea se fac, cand sunt conventii si sunt alegeri sau sunt etape de genul asta oricine poate sa se manifeste, sa candideze, sa fie ales, sa aleaga, adica nu cred ca e un lucru exagerat ca cineva sa isi doreasca sa ajunga presedinte intr-un partid sau sa vizeze o functie de conducere intr-o structura de conducere locala, centrala sau judeteana”.
„Avem un Consiliu National care, din cate stiu, este pe la sfarsitul lunii februarie, dupa care se convoaca Conventia in luna mai si pana atunci poate apar solutii, variante, idei noi, constructive care sa dezvolte lucrurile, ar fi foarte bine”, a punctat edilul brasovean.

CITEȘTE ȘI: Stenogramă cu „Zeus“ Scripcaru: și-a dat demisia din PDL în 2010!

Vicepresedintele PDL a spus ca presedintele pe care partidul il are in prezent „poate sa si ramana, poate sa fie si inlocuit, depinde cu cine si ce vine sa propuna cel care vrea sa fie”.
„Nimeni nu este batut in cuie, nici in functia de presedinte de partid, nici de vicepresedinte, nici de prim-vicepresedinte, nici de ministru, nici de nimic. (…) Cand o sa vad ca cineva vrea sa fie presedinte, vreau sa vad ce vrea el sa faca cu partidul asta, ce propune, ce idei are si cum poate sa faca sa fie mai bine decat e acum”, a afirmat liderul democrat-liberal.
Nu in ultimul rand, Scripcaru a exclus posibilitatea de a candida la functia de presedinte al PDL, dand de inteles ca nici nu vrea neaparat sa ramana vicepresedinte al partidului. „Eu vreau sa ma concentrez pe ceea ce am de facut la nivelul administratiei publice locale. (…) Cred ca trebuie sa se selecteze din parlamentarii de la Brasov si ar putea sa faca foarte bine oricare dintre ei parte dintr-o structura de genul asta. O sa sustin si o sa vad ce propuneri sunt si din partea cui sunt”, a conchis George Scripcaru, citat de ziare.com.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incendiu la o locuință din Săcele

Leave a Reply

Your email address will not be published.