În sfârșit, s-a săturat și Ponta de blocarea licitațiilor!

În sfârșit, s-a săturat și Ponta de blocarea licitațiilor!

Premierul Victor Ponta a cerut găsirea unei soluţii în instanţă pentru reluarea licitaţiei autostrăzii Comarnic-Braşov.

Prim-ministrul a arătat că aceasta a fost iar suspendată „pentru Sfântul Aşteaptă” de către Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor, dar că nu mai acceptă „abuzurile şi şmecheriile” şefului instituţiei.

Guvernul va modifica legea pentru a debloca licitaţii oprite de Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor, a afirmat premierul Ponta, criticând decizia CNSC de a bloca iar proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov şi susţinând că şeful instituţiei, Bogdan Lehel, este prieten cu liderii PDL Blaga şi Udrea

Solicitarea pentru identificarea unei soluţii juridice a fost adresată ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Soluţia ar urma să fie găsită cu sprijinul Ministerului Justiţiei şi a Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice.

Tronsonul Comarnic-Braşov, cu lungime de 55 de kilometri, avea ca termen de realizare anul 2014.

În 2010 şi 2011, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a anulat licitaţii publice cu o valoare estimată de 2,7 miliarde euro, respectiv 1,3 miliarde de euro.

Loading...
  1. […] situației survine după ce premierul Victor Ponta a declarat că s-a săturat de blocarea licitațiilor de către CNSC, susţinând că şeful instituţiei, Bogdan Lehel, este prieten cu liderii PDL Blaga şi Udrea, […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via