Primarul George Scripcaru, ameninţat cu moartea de revoluţionarul Maior!

Primarul George Scripcaru, ameninţat cu moartea de revoluţionarul Maior!

George Scripcaru, primarul Braşovului, vicepreşedinte PDL

UPDATE Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a fost ameninţat cu moartea, vineri, de Dorin Lazăr Maior, şeful revoluţionarilor braşoveni.

Maior a fost, vineri după-amiază, în audienţă la primarul George Scripcaru, discutând cu acesta pe tema imobilului în care a funcţionat Cinematograful Astra şi Clubul „The Moose”, respectiv afacerea şefului revoluţionarilor.

„S-a ajuns prea departe şi am ajuns să fiu ameninţat şi cu moartea şi mai mult, mi-a fost ameninţată şi familia. Discuţia noastră luase sfârşit, dar domnul Maior nu a vrut să asculte şi a trecut la ameninţări, chiar în secretariatul meu. Acolo se mai aflau şi alte patru persoane, care aşteptau să discute cu mine, printre ele fiind consilierul local Mihai Ghirdă, dar şi preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici Szakal Andras”, a explicat primarul George Scripcaru.

Alte articole:   Bogdan Pleșea la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Acesta a precizat că intenţia lui Maior a fost aceea de a-şi continua afacerea în fostul cinematograf, însă, conform legii, acest lucru nu este posibil. „Trebuie să înţeleagă că imobilul a fost preluat de municipalitate de la RADEF, iar Consiliul Local a hotărât ce se va întâmpla cu acea clădire şi cu restul preluate prin hotărâre de Guvern de la RADEF. Consilierii au aprobat şi întocmirea unui studiu de fezabilitate pentru reabilitarea clădirii şi vom face un cinematograf sau un centru cultural, care sunt necesare pentru acest oraş”, a precizat primarul.

Şi alte ameninţări

Acesta a depus plângeri penale atât împotriva lui Maior, dar şi împotriva Florinei Aprofirei, care a fost împreună cu şeful revoluţionarilor la audienţa de la primărie. „M-am săturat ca în ultimele trei luni să am parte de ameninţări, iar aşa-zisele proteste din Piaţa Sfatului să fie controlate de asemenea persoane care vor să-şi satisfacă anumite interese. Sunt mai multe persoane, care, sub o mască politică, m-au ameninţat  şi dacă vor continua le voi face publice numele”, a spus Scripcaru.

Alte articole:   Ziua Mondială a Circului, celebrată la Aeroportul ,,Henri Coandă''

Primăria Braşov a câştigat în instanţă sediul fostului cinematograf Astra, de lângă Casa Armatei. Primăria a primit în proprietate şi administrare acest obiectiv în urma unei hotărâri judecătoreşti, dar spaţiul a fost administrat timp de mai mulţi ani de către o firmă a lui Maior, aici funcţionând Clubul „The Moose”.

Maior a declarat pentru newsbv.ro că a existat o discuţie pe această temă, dar nu l-a ameninţat pe Scripcaru. Ba, dimpotrivă, ameninţările au venit din partea edilului:  „E o minciună că am fost la el în audienţă, în realitate  Scripcaru a sunat-o pe Flori (sotia lui Maior- n.r.) şi ne-a chemat la el, pentru că eu am depus plângeri penale împotriva lui Tarbă, omul lui, pentru cele 300 de dosare false de revoluţionari pe care le-a făcut. Chiar şi Scripcaru e revoluţionar fals, cu certificat luat în aceeaşi zi cu Tarbă, de la o asociaţie de revoluţionari din Bucureşti. Cum am intrat la el, a început să strige la noi şi să ne ameninţe să retrag plângerile penale. S-a discutat şi despre cinematograf, dar fără nici o ameninţare cu moartea din partea mea, am vorbit doar pe un ton ceva mai nervos şi i-am spus doar că o să mă lupt cu el cât pot ca să nu mai fie în arena politică”.

Distribuie dacă îți place!