Hochei: Peter Mikula a semnat pentru Braşov

Hochei: Peter Mikula a semnat pentru Braşov

15.30 Slovacul Peter Mikula este noul antrenor al echipei de hochei pe gheaţă Corona Fenestela 68 Braşov. Tehnicianul slovac a intrat repede în pâine şi a condus ieri primul antrenament al braşovenilor.

„Nu pot să vorbesc prea multe despre ce am găsit aici, pentru că am lucrat cu ei doar o oră. Este adevărat că pe unii dintre ei i-am antrenat la HC Csikszereda, dar a trecut destul de mult timp de atunci”, ne-a declarat noul technician al formaţiei de sub Tâmpa, slovacul Peter Mikula. Antrenorul slovac a semnat o înţelegere pe trei luni cu formaţia braşoveană.

7.00 Slovacul Peter Mikula ar putea fi noul antrenor al echipei de hochei Corona Fenestela 68 Braşov. Prima ratare a unui obiectiv a fost fatală perechii formate din Laszlo Kovacs şi Antal Elod. Cei doi şi-au depus demisia încă după meciul pierdut în faţa Stelei în Liga Mol, în 27 decembrie.

Alte articole:   STUDIU Gheaţa polară se topeşte şi modifică rotaţia Pământului

Conducătorul clubului de sub Tâmpa, Emilian Cernica, dădea asigurări că nu a fost vorba decât de o demisie verbală, care nu a fost luată în serios. Cu toate acestea, miercuri era aşteptat slovacul Mikula, care să preia echipa după discuţii cu conducerea clubului.

Peter Mikula a mai pregătit o formaţie româneasca în urmă cu 6 ani. Campioana Sport Club Miercurea Ciuc a fost pregătită de cel care a activat mai mulţi ani în extraliga slovacă şi care îi cunoaşte bine pe compatrioţii săi de la Corona Fenestela, Polc, Barincka, Rajcak şi Filip, pe care sperăm că îi va pune mai bine în valoare. Cei patru sunt pilonii de bază ai echipei şi oamenii cu care Corona speră să joace cel puţin în semifinalele Ligii Mol şi va încerca să câştige titlul de campioană. Kovacs şi Antal rămân antrenori la clubul braşovean, iar, dacă se va ajunge la o înţelegere, Mikula va pregăti formaţia timp de trei luni, precizează bzb.ro.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate