El este şeful studenţilor PDL de la ASUT!

El este şeful studenţilor PDL de la ASUT!

Laurenţiu Lukacs este un tânăr bine orientat. Politic. La PDL, unde îi este călduţ. Sau îi era, după ce a ieşit scandal. Din impozanta funcţie de preşedinte al uneia dintre asociaţiile studenţilor braşoveni, a emis un comunicat de presă prin care condamnă manifestările politice din stradă (firesc, nu, ca PDL-ist?) şi a mai precizat cum că studenţii nu se lasă manipulaţi politic.

Evident, au venit două replici. Una de la liberali, care l-au acuzat că nu prea mai e student şi că ocupă degeaba locul în cămin. Cealaltă, de la Andrei Tătaru, preşedinte UNSR Braşov. La fel de evident, Lukacs a venit să demonstreze că el e tudent. S-a grăbit atât de tare, încât rectorul PDL Ioan Vişa, al Universităţii Transilvania (ştiaţi doar că era să fie europarlamentar în locul lui Dragoş David, dinpartea PDL), i-a emis o adeverinţă de student… în viitor. Omul s-a lăudat cu respectiva adeverinţă ieri, dar era datată astăzi, după cum bine au remarcat colegii de la Bună Ziua Braşov. Şi mai scrie acolo pe adeverinţă că este într-un „an complementar“.

Alte articole:   Peste 10.000 de spectatori sunt așteptați la Campionatul European de Mountain Bike, de la Cheile Grădiștei, Fundata

În urma investigaţiilor făcute de newsbv.ro, lucrurile stau cam aşa: 1. băiatul e portocaliu până în măduvă; 2. are un loc în cămin, deşi neagă acest lucru (o spun colegii lui studenţi, pe care îi vede doar când merge să vândă bilete la balul bobocilor, pentru că nu prea dă pe la şcoală) şi 3. este în „al treilea an complementar“ – a se citi repetenţie.

Acesta este bravul reprezentant al studenţilor PDL.

Distribuie dacă îți place!