FOTOGALERIE Accident cu patru victime, militari, pe DN1. Selymes, implicat în accident!

FOTOGALERIE Accident cu patru victime, militari, pe DN1. Selymes, implicat în accident!

UPDATE: 16.01.2012 Potrivit medicilor, tânărul în vârstă de 35 de ani are contuzie de pancreas, splina ruptă, fractură de antebraţ, dar şi 3 coste rupte. Una dintre ele i-a înţepat plământul, spun medicii. Potrivit acestora, în urma celor 3 operaţii victima este în stare stabilă, iar dacă nu apar complicaţii, în două săptămâni ar putea fi externată.

15.01.2012 Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, pe DN1, la Timișul de Jos. Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), au fost patru victime, dintre care una a rămas încarcerată.

Două mașini implicate în accident. Într-una din mașini erau mai mulți militari, iar în cealaltă s-ar fi aflat Tibor Selymes, după cum susțin unii martori, care venea dinspre Predeal spre Brașov. De vină ar fi Selymes, „un bărbatîn cămașă“, care era la volanul unui BMW X5 (care s-a dovedit că apaține clubului Astra Ploiești). Potrivit unor surse, Selymes ar fi petrecut noaptea trecută în clubul Office din Predeal.

Alte articole:   Un șofer drogat circula cu 145 km/h, pe o șosea din Brașov

Șeful politiei rutiere din Brașov, Claudiu Tamarjan, a spus la Antena 3 ca echipajul de politie ce a ajuns la fata locului a gasit doar o femeie in masina ce i-a accidentat pe militari.

A fost o intervenție dificilă. A fost nevoie să decopertăm plafonul masinii. Conducătorul auto e într-o stare mai gravă, se află în operație. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru militari și o mașină de teren. Toți cei patru militari au fost duși la spital”, a spus Ciprian Sfreja, de la ISU Brașov

Militarii mergeau cu un Hyundai spre Breaza, unde au unitatea (probabil Liceul militar „Dimitrie Cantemir“). Pentru a scoate militarul încarcerat, mașina a fost efectiv decopertată. Medicii sunt rezervați asupra șanselor de supraviețuire, având în vedere rănile grave.

Alte articole:   Alina Paul (PIMM) și Florin Jianu (CNIPMMR) la Culisele ZiIei cu Sebastian Dan

„In acest caz a fost deschis un dosar penal, a fost informat procurorul si au fost declansate procedurile investigative si de cercetare pentru lamurirea imprejurarilor si conditiilor concrete in care s-a produs evenimentul rutier“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Accidentul este o copie a celui în care a fost implicat Șerban Huidu. Șoferul (Selymes) nu a adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu autoturismul care circula regulamentar.

 Foto> MIX TV

 

Distribuie dacă îți place!