Tâlhari prinși în timp record de polițiști

Tâlhari prinși în timp record de polițiști

foto : arhiva

Polițiștii din Voila au fost sesizași telefonic  ieri dimineață, la ora 6,55, de un făgărășean de 20 ani, că el și  doi prieteni de 19 și 22 ani au fost victimele unei tâlhării.

Oamenii legii au stabilit că, în dimineața zilei de  26.12.2012, în jurul orei 5.30, reclamantul, împreună cu cei doi prieteni, aflându-se pe strada Doamna Stanca din Făgăraș, intenționau să se deplaseze cu o mașină de ocazie spre Sibiu.

Tinerii au fost luați de un autoturism în care se aflau trei persoane de sex masculin. La ieșirea din Făgăraș spre Voila, tinerii au fost amenințați cu un cuțit și  loviți cu palma de indivizii din autoturism. Din Voila, șoferul a schimbat direcția de mers, îndreptându-se spre  Cincu, iar între localitățile Cincșor și Cincu tinerii au fost deposedați prin violență de două  telefoane și suma de 200 lei, după care au fost abandonați în apropierea DJ105.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Făgăraș și cei din Voila, dar și cu sprijinul celor din I.P.J. Sibiu, după numai câteva ore de la sesizare, în cursul după amiezii de ieri au fost prinși, la domiciliile lor, suspecții în acest caz: doi tineri de 16 și 18 ani din Cincu și un tânăr de 23 ani din comuna Bruiu (județul Sibiu).

Pentru minor, Parchetul Făgăraș a emis ordonanță  prin care s-a dispus interzicerea de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru 30 de zile, iar ceilalți doi suspecți au fost reținuți de polițiști și prezentați Judecătoriei Făgăraș, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru tâlhărie și complicitate la tâlhărie. Polițiștii au reușit recuperarea celor două telefoane, precum și a sumei de 105 lei, bunuri care au fost restituite victimelor tâlhăriei.

„Recomandăm cetățenilor atenție sporită la călătoria cu mijloace de transport de ocazie,mai ales la ore de noapte,întrucât de pot expune la riscuri care pot conduce la fapte similare,iar dacă ajung în astfel de situații neplăcute să anunțe imediat Poliția prin Serviciul telefonic gratuit 112“, îi atenționează polțiiștii pe brașoveni.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.