Gigi Becali „sparge” 16.000 de euro de Revelion

Gigi Becali „sparge” 16.000 de euro de Revelion

Gigi Becali cheltuie o sumă uriaşă de bani, pentru Revelion. Proaspătul deputat PNL a plătit 16.000 de euro pentru a petrece noaptea dintre ani la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din ţară. Pretenţiile lui depăşesc chiar şi cerinţele vedetelor internaţionale.

Gigi Becali va petrece Anul Nou într-un hotel de lux din Poiana Braşov, alături de familie şi de prieteni. Patronul Stelei spune că acolo se simte ca acasă, pentru că în ultimii ani a mers des la acel hotel, pentru a petrece Revelionul.

Becali a închiriat un apartament şi alte opt camere, pentru care a plătit 16.000 de euro. Fiiind un client fidel al hotelului, care merită tot răsfăţul, în cameră îl va aştepta un coş cu fructe proaspete, aşa cum latifundiarul din Pipera şi-a dorit, scrie rtv.net.

De asemenea, la masă va avea o diversitate de sortimente de brânză, iar asta pentru că, aşa cum se ştie, Gigi Becali este un veritabil cunoscător al brânzeturilor şi devine foarte pretenţios atunci când vine vorba despre calitatea acestora.

Loading...
  1. […] http://newsbv.ro/2012/12/25/gigi-becali-sparge-16-000-euro-revelion/ Share this:FacebookTwitterGoogle +1LinkedInStumbleUponDiggRedditEmailPrint This entry was posted in Stiri Locale Brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.