blog-logo

Aplicația Star Taxi, personalizată și pentru Brașov

Aplicația Star Taxi, personalizată și pentru Brașov

Star Taxi, aplicatia mobila prin care comanzi un taxi in doar cateva secunde, ajunge in Brasov.

La doua luni de la lansarea oficiala si dupa ce a ajuns sa inregistreze peste 2000 de comenzi zilnice in Bucuresti, Star Taxi ii provoaca pe brasoveni sa calatoreasca, de acum, cu stil, comandandu-si taxiul din aplicatie, beneficiind de toate informatiile despre masina, cititind comentariile celorlalti utilizatori despre sofer si dispunand de Internet Wi Fi gratuit pe toata durata cursei.

„Brasov este un oras important, care atrage foarte multi turisti, un oras cu un standard ridicat al vietii sociale. Este un loc reprezentativ pe harta Romaniei, incarcat de istorie dar, in egala masura, un loc al pasionatilor de tehnologie. Pentru toti, pentru localnicii practici si iubitori de smartphone-uri, pentru turistii activi care vor sa exploreze orasul, Star Taxi ajunge la Brasov”, a declarat Florin Stoian, project manager Star Taxi.

Alte articole:   Loteria de vaccinare începe în 1 octombrie. Premii totale de 15 milioane de lei

Zilnic sunt inregistrati 30 de soferi in medie in reteaua Star Taxi din Brasov si pana la sfarsitul anului aplicatia mobila va reuni peste 200 de soferi.

Disponibila gratuit, aplicatia Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi licentiat, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sau nu sa raspunda la apel un anumit sofer, pe baza comentariilor si a ratingului acestuia, acordate de clientii anteriori. In plus, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet Wi Fi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul.

Star Taxi are deja peste 30.000 de mii de descarcari pe platformele iOS si Android, peste 2000 de comenzi zilnice si a generat incasari de peste 23.000 de euro pentru soferii aflati in retea.

Alte articole:   Restricții de trafic pe DN 13, în zona Hanul din Ardeal

Pentru toti, Star Taxi a pregatit premii de Craciun: un iPad mini si vouchere utilizabile in reteaua Star Taxi, prin tragere la sorti, din randul celor care utilizeaza aplicatia. Iar daca aveti idei despre imbunatatirea aplicatiei sau identificati eventuale bug-uri, puteti castiga un iPad, daca trimiteti informatiile la adresa office@startaxi.ro

Star Taxi redefineste transportul si impune un standard ridicat, de siguranta si confort, necesar in orice oras european. Aplicatia poate fi descarcata atat pe Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.startaxi.android.client) cat si pe iOS (https://itunes.apple.com/ro/app/star-taxi/id564195177?mt=8&ign-mpt=uo%3D4)

Distribuie dacă îți place!
  1. e-Turism Bref (27) – 10 – 16 decembrie | Turism 2.0 22 iulie 2018, 11:26 PM

    […] Star Taxi listează acum și taxiuri din […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.