PSD îl vrea pe Mihai Popa pe post de vicepreședinte la Consiliul Județean

PSD îl vrea pe Mihai Popa pe post de vicepreședinte la Consiliul Județean

Câștigarea postului de senator de către Viorel Chiriac îl aduce în situația de incompatibilitate cu aceea de vicepreședinte al Consiliului Județean, funcție pe care a câștigat-o după alegerile locale din acest an.
Întrebat astăzi pe cine va susține PSD pentru acest post, liderul PSD Brașov, Constantin Niță a precizat că acesta va fi făgărășanul Mihai Popa, de pe lista de supleanți.

Mihai Popa a candidat în vară din partea PSD la postul de primar al Făgărașului, dar a fost învins de fostul și acutalul edil, liberalul Sorin Mănduc. Mihai Popa este de profesie avocat.

Mai mult, șeful social-liberalilor brașoveni a precizat că vor fi schimbați și unii șefi de instituții descentralizate ale statului, printre cei vizați fiind Dorin Enache, de la Direcția Sanitar-Veterinară, acuzat că „a lins clanțele pe la George Scripcaru“ și că acum este momentul să facă un pas în spate“. Mai mult, Constantin Niță spune că nu va primi la PSD șefi de instituții care vin și bat la ușă după cum se schimbă un regim politic sau altul în România.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se reia activitatea și la CSM Corona Brașov!
Loading...
loading...
  1. […] cu toate că încă din decembrie, preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, a anunţat numirea pe această funcţie a consilierului judeţean Mihai Popa. Preşedintele CJ, Aristotel Căncescu, a precizat că nu a primit confirmarea finală de la […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.