blog-logo

Situaţia copilului lui Cristian Cioacă, reevaluată de Protecţia Copilului

Situaţia copilului lui Cristian Cioacă, reevaluată de Protecţia Copilului

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, angajaţii instituţiei vor face o anchetă cu privire la situaţia băieţelului de opt ani, pentru a stabili dacă acesta poate rămâne în îngrijirea familiei lui Cristian Cioacă.

„Astăzi (n.r. – joi) am fost informaţi de către Curtea de Apel Bucureşti-Biroul Executări Penale despre arestarea preventivă a lui Cristian Cioacă şi a existenţei în întreţinerea acestuia a unui copil, situaţie pe care noi o cunoşteam. Ca urmare, la nivelul instituţiei noastre s-a constituit o echipă pluridisciplinară care va proceda la reevaluarea situaţiei socio-familiale a copilului şi pentru a se constata dacă se impune luarea unei măsuri de protecţie specială în cazul acestuia”, a declarat Iuliana Matei de la DGASPC Argeş, citată de Mediafax.

Ea a precizat că în urmă cu cinci ani instituţia a fost solicitată de către DGASPC Braşov să evalueze situaţia copilului şi a familiei extinse, deoarece mătuşa paternă a băiatului solicitase stabilirea în plasament pentru copil.

„Acum cinci ani a fost evaluată familia, pe linie paternă, constatându-se faptul că acest copil dispune de condiţii adecvate în mediul familial, beneficiază de afecţiune, iar familia respectivă prezintă garanţii morale şi materiale pentru îngrijirea sa. Acum vom proceda la reevaluarea situaţiei acestui copil pentru a decide cum este mai bine pentru el. Nu avem o altă solicitare din partea familiei mamei copilului de a-l prelua, avem doar această solicitare de la Curtea de Apel Bucureşti”, a mai spus Iuliana Matei.

Alte articole:   Adrian Veștea a prezentat prioritățile pentru dezvoltarea Braşovului și avantajele competitive ale judeţului, la Maratonul de Business

Tot astăzi, poliţistul Cristian Cioacă a depus la Tribunalul Bucureşti, prin avocaţi, o cerere de revocare a măsurii arestării preventive, în dosarul în care este acuzat că şi-a omorât soţia, avocata Elodia Ghinescu.Instanţa a stabilit pentru luni, 10 decembrie, judecarea solicitării poliţistului.

CITEȘTE ȘI: Mama Elodiei nu vrea ca nepotul să stea „într-o familie de criminali“

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

După anunţarea hotărârii instanţei, Cioacă a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti, încătuşat şi dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Ulterior, Cioacă a fost dus la arestul central al Poliţiei Capitalei.

Alte articole:   VIDEO Accident la Patria. Cum a pătruns o mașină în intersecție, deși semaforizarea funcţiona

Şeful IPJ Argeş a dispus, miercuri seară, suspendarea din funcţie a inspectorului principal Cristian Cioacă.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Taguri brasovcopil brasovcristian cioacadirectia pentru protectia copilului brasovelodia ghinescuemilia ghinescupatrick cioacastiri brasov Angajaţii de la Protecţia Copilului Argeş au mers, vineri dimineaţă, la locuinţa lui Cristian Cioacă din Piteşti, apoi la domiciliul mamei acestuia din localitatea argeşeană Albota pentru a verifica dacă fiul poliţistului, Patrick, poate să rămână în grija acestora, însă …. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate