blog-logo

Mama Elodiei nu vrea ca nepotul să stea „într-o familie de criminali“

Mama Elodiei nu vrea ca nepotul să stea „într-o familie de criminali“

Mama Elodiei Ghinescu a declarat, miercuri, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav, că decizia este dreaptă, chiar dacă vine după cinci ani, şi că nepotul ei nu ar trebui să crească „într-o familie de ciminali”.

„Deocamdată mi se pare o decizie dreaptă. Dar să vedem ce se va mai întâmpla pe parcurs”, a declarat pentru Mediafax Emilia Ghinescu, mama Elodiei. Ea a precizat că nu a mai vorbit cu nepotul ei, Patrick, de aproape trei ani, întrucât Cioacă nu a lăsat-o să mai ia legătura cu el.

„Când îl tot sunam şi îl rugam să ne lase să vedem copilul, ne spunea «Nu mai veniţi, că veniţi degeaba»”, a mai spus femeia.

Alte articole:   Fostul depozit de deşeuri de la Râşnov va fi închis în următoarele 12 luni

Întrebată dacă va cere din nou custodia copilului, după ce poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat, Emilia Ghinescu a afirmat că nu se poate pronunţa deocamdată, dar că nu i se pare corect ca Patrick „să stea într-o familie de criminali”. „El (Cristian Cioacă – n.r.) trebuia să se gândească la copil atunci când i-a omorât mama. Trebuia să se gândească ce se va alege cu el şi cum va creşte el cu gândul acesta”, a spus Ghinescu.

Mama Elodiei a mai declarat că a vorbit cu Cioacă doar la telefon.  Ea a mai povestit că imedait după ce Elodia a dispărut de la domiciliu a vorbit cu poliţistul, iar acesta a plâns la telefon, pentru a o convinge că îi pasă de dispariţia Elodiei.

Alte articole:   Alertă ANM: Ninsori puternice în Brașov și Sibiu în următoarele ore

„În acelaşi timp în care mă suna pe mine şi plângea la telefon, ca să mă impresioneze, prefăcut, stătea la aeroport cu un buchet de trandafiri în braţe aşteptându-şi fosta amantă”, a mai spus Emilia Ghinescu.  Copilul Elodiei Ghinescu şi al lui Cristian Cioacă se află în custodia poliţistului.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Tot astăzi, poliţistul Cristian Cioacă a depus la Tribunalul Bucureşti, prin avocaţi, o cerere de revocare a măsurii arestării preventive, în dosarul în care este acuzat că şi-a omorât soţia, avocata Elodia Ghinescu.Instanţa a stabilit pentru luni, 10 decembrie, judecarea solicitării poliţistului. CITEȘTE ȘI: Mama Elodiei nu vrea ca nepotul să stea „într-o familie de criminali“ […]

    Reply
  2. […] CITEȘTE ȘI: Mama Elodiei nu vrea ca nepotul să stea „într-o familie de criminali“ […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate