blog-logo

E oficial: Realul din Bartolomeu va fi rebranduit Auchan

E oficial: Realul din Bartolomeu va fi rebranduit Auchan

Grupul Auchan a anunţat vineri că a cumpărat de la Metro Group hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est, printre care şi pe cele din România, pentru 1,1 miliarde de euro.

Auchan va prelua activităţile operaţionale şi activele imobiliare corespondente ale filialelor Metro Group din Polonia, România, Rusia şi Ucraina.

„Această operaţiune mai necesită obţinerea aprobării din partea autorităţilor competente ale concurenţei din fiecare ţară vizată şi va fi finalizată, sub această rezervă, în 2013. Pe viitor, hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est vor funcţiona sub marca Auchan”, se arată într-un comunicat al Auchan transmis MEDIAFAX.

Vânzarea hipermarketurilor Real Europa de Est către Grupul Auchan vizează 91 de hipermarketuri Real în Polonia, Rusia, România şi Ucraina, precum şi 13 galerii comerciale în Rusia şi România.

Alte articole:   Centre mobile de vaccinare în trei localităţi din judeţul Braşov

În aceste patru ţări, Real a realizat o cifră de afaceri de peste 2,6 miliarde de euro fără taxe în 2011, şi are 20 000 de angajaţi. Auchan, la rândul său, numără 98 de hipermarketuri şi peste 65 000 de colaboratori în aceste patru ţări.

Distribuie dacă îți place!
  1. Care ar fi avantajul nostru in cazul market-urilor "Real"?

    Reply
  2. […] a cumpărat Realul din Bartolomeu și construiește un complex comercial pe platrforma industrială din […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate