Adrian Gabor va susține construirea autostrăzii și a aeroportului

Adrian Gabor va susține construirea autostrăzii și a aeroportului

„În mandatul de parlamentar 2012-2016 doresc să susţin realizarea tronsonului Comarnic – Braşov, deoarece realizarea proiectului autostrăzii Bucureşti – Braşov pe tronsonul Comarnic – Braşov trebuie să devină o realitate. Acest drum este esenţial pentru legătura zonei cu centrele economice importante din ţară şi din Europa, cât şi pentru îmbunătăţirea judeţului la reţele majore de transport naţional şi european. De asemenea, lipsa infrastructurii rutiere este un obstacol major în dezvoltarea durabilă a turismului. Zilnic observăm blocaje rutiere spre Braşov, iar în week-end lucrurile iau o amploare mai mare. Lipsa infrastructurii rutiere performante sau a uneia adaptate cerinţelor aduce pierderi foarte mari. Realizarea acestui tronson ar aduce Braşovului o mai mare atractivitate turistică“, spune candidatul ARD Adrian Gabor, la Camera Deputaților, pe colegiul Valea Cetății – Noua.

Potrivit lui Gabor, efectele pozitive pe care le va genera realizarea acestui tronson constau în: creşterea nivelului de accesibilitate Braşovului; dezvoltarea atractivităţii Braşovului ca destinaţie de afaceri; dezvoltarea atractivităţii Braşovului ca destinaţie turistică; dezvoltarea economică a Braşovului în ansamblul său.

EL spune că realizarea viitoarei autostrăzi dintre Comarnic şi Braşov va rezolva trei probleme majore ale circulaţiei din regiunea pe care o traversează şi anume: descongestionarea traficul pe Drumul National nr. 1; creşterea vitezei de deplasare, de la o medie de 10 -15 km/h cât este în prezent, la 80 km/h; îmbunătăţirea condiţiilor de acces într-o zona turistică de interes naţional, în condiţii sporite de siguranţă a traficului.

„De asemenea, în calitate de parlamentar în perioada 2012-2016  voi sprijini şi construcţia aeroportului internaţional Braşov, deoarece construcţia aeroportului înseamnă crearea de locuri de muncă, atragerea de turişti şi implicit dezvoltarea economică a Braşovului. Aeroportul Internaţional Braşov reprezintă o investiţie în parteneriat public – privat. Autorităţile publice implicate în mod direct în realizarea acestui proiect sunt Consiliul Judeţean Braşov, Municipiul Braşov şi Oraşul Ghimbav. Aceste două proiecte, realizarea tronsonului Comarnic – Braşov şi construcţia aeroportului Braşov sunt două proiecte complementare şi necesare pentru Braşov atât pentru marfă cât şi pentru călători“, a concluzionat Gabor.

 1. Adiene tata!! da in ultimii 4 ani cine a fost la guvernare? Abia acum in campanie va reamintiti de problemele brasovenilor si turistilor care vin la Brasov. Seful tau de partid a fost in primii 5 vicepresedinti ai PDL… si mai mult, ati avut ministru de finante!!! De ce nu ati facut autostrada concomitent cu Bucuresti-Comarnic. Se pleca in acelasi timp din ambele capte.Nu s-au inteles la pret BOC-BASE-SCRIPCARU??
  ASTEA NU SUNT TEME DE CAMPANIE CARE SA ITI OFERE UN DIALOG CU ALEGATORII…NU IN RACADAU, SCHEI…PE ASTIA II ARDE FAPTUL CA STRAZILE SUNT INGUSTE, TROTUARELE VAI DE CAPUL LOR, DEGEABA ASTFALTATE DACA SUNT SUFOCATE DE MASINI PARCATE AIUREA.
  dar nu esti singurul candidat cu o stategie non-combat…acelasi PR falimentar pt ARD

  Reply
 2. Scuze pt greseala..corect este -ADRIENE TATA!!

  Reply
  • De fapt, profule, corect este: Adriene, tata! Fiindca ”tata” este in vocativ. Dar cine stie ce prof oi fi si tu. Si ”oi”, aici, nu este substantiv, e verb, profule!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.