Cătălin Leonte nu a uitat ce a promis: reducerea taxelor pentru firme

Cătălin Leonte nu a uitat ce a promis: reducerea taxelor pentru firme

Cătălin Leonte, primvicepreședintele PSD Brașov

La ședința Consiliului Local Brașov de astăzi, președintele Comisiei de buget-finanțe, Cătălin Leonte (PSD), a făcut o interpelare în plen prin care a solicitat, pentru 2013, diminuarea taxelor si impozitelor locale pentru plata integrala a acestora pana la finalul lunii martie, la fel ca în cazul persoanelșor fizice.

Avantajele pentru contribuabil sunt evidente, dar există si avantaje pentru Primarie: constituirea veniturilor la nivelul bugetului se face mai repede, existând posibilitati de finantare a proiectelor încă din prima parte a anului. In plus, este posibil ca in termeni neți aceste sume sa fie mai mari decat a celor primite esalonat pana la final de an, cand inflatia si devalorizarea leu/euro ar face sa primim efectiv mai putin“, a precizat Cătălin Leonte.
Mai mult, Cătălin Leonte a solicitat ca, la liceele și scolile din zonele cu potential de risc, dar și la piețele agroalimentare, să se prinda in bugetul anului viitor posturi de paza pentru cresterea gradului de siguranta a cetatenilor si diminuarea actelor antisociale“, chestiune necesară în contextul în care se știu problemele din școli, dar și a faptului că produsele piețarilor nu sunt în siguranță, despre care newsbv.ro a scris aici.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Începe o nouă campanie de dezinsecție și de tratamente împotriva căpușelor
Loading...
loading...
  1. nu trebuie prevazute nici un post de paza la respectivele obiective enuntate de C.Leonte…este suficient ca organele locale care sunt platite de la bugetul de stat si care au in obiectul muncii ordinea publica sa-si faca datoria : Jandarmeria ;Politia locala si cea Comunitara in loc sa-si faca prezenta doar in zone centrale sa patruleze pe linga unitatile scolare , piete , etc. si sa lase ,, odihna'' pe linga buticuri si terase la cafea si ceva rece….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate