blog-logo

Licitația pentru pista aeroportului, contestată în instanță

Licitația pentru pista aeroportului, contestată în instanță

Directorul general al companiei SCC Napoca SA, Ştefan Dimitriu, cel care s-a asociat cu firma ICCO – patronată de Călin Costan (cei responsabili de contestații care au amânat până acum cu jumătate de an începerea lucrărilor) a anunțat că a depus luni la Tribunalul Braşov o acţiune împotriva deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) de a respinge contestaţia depusă la licitaţia privind atribuirea lucrărilor de proiectare şi construcţie a pistei Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

De asemenea, ei contestă și încheierea contractului dintre Consiliul Județean Brașov și Vectra Service, firma care a câștigat licitația.

Mai mutle despre intențiile lui Dimitriu citiți pe bizbrasov.ro.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ghișeul.ro va avea aplicație mobilă, din primăvara anului viitor
  1. Excelent: pe principiul dacă nu noi, atunci nimeni !

    Reply
  2. Asa …si ce daca!nu se schimba nimic.lucrarile pot continua.din pdv juridic o astfel de actiune nu blocheza demararea lucrarilor.butuza poate da drumul utilajelor.actiunea este una in contencios…se poate judeca abia in iunie-iulie 2013….deci..adio icoo si alte vrajeli…se poate incepe turnarea pistei.ca nu coboara temperatura sub -10 grade in timpul zilei..din pdv prsonal..oricecontesatie nuisi mai are rostul..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.