La plimbare pe viitorul traseu de biciclete Brașov – Râșnov

La plimbare pe viitorul traseu de biciclete Brașov – Râșnov

Astăzi a avut loc a doua întâlnire din cadrul grupului de lucru pentru realizarea unui traseu de biciclete între Brașov și Râșnov.

Astfel, la ora 10.00, reprezentanți ai primăriilor din Cristian și Râșnov, doi reprezentanți de la compania germană INA Schaeffler, Dan Pohrib de la asociația Bike’s Cool și Robert Lazar, președintele Asociațiaei „Brașovul Pedalează“ au parcurs pe jos aproximativ 6 kilometri, de lângă halele INA Schaeffler până în Râșnov, analizând minuțios traseul posibil al viitoarei piste.

Zona vizată este de o frumusețe rară, iar faptul că este departe de trafic, chiar lângă pădure, face din acest proiect o prioritate atât pe plan turistic cât și economic. Singura problemă o reprezintă trecerea peste drumul care merge la depozitul PECO din Cristian, dar având în vedere că este vorba doar de câțiva metri, bicicliștii ar putea să traverseze pe lângă biciclete această zonă.

„Din nefericire, aproape pe tot parcursul traseului am găsit aruncate gunoaie, moloz, mizerie. Construirea acestei piste ar duce automat la igienizarea locurilor și la crearea unui cadru natural cât mai pitoresc posibil, contribuind la dezvoltarea turistică a zonei și la unirea Râșnovului cu Cristianul și Brașovul“, spune Robert Lazar.

Următoarea întâlnire va avea loc miercuri, 21 noiembrie 2012, la ora 10:00 la Primăria Râșnov, unde vor fi invitați și reprezentanți ai Castelului Bran. Se va discuta aici și despre prelungirea traseului până în Bran, prin Valea Glăjăriei.

  1. Fratilor nu aduceti asfaltul in padureeeeee!!!! Cine vrea sa pedaleze poate sa pedaleze si acum, pe aceleasi poteci de cand este Cristianul si Rasnovul, nu va chinuiti sa inventati voi roata! Ea exista!

    Reply
  2. […] Următoarea întâlnire va avea loc miercuri, 21 noiembrie 2012, la ora 10:00 la Primăria Râşnov, unde vor fi invitaţi şi reprezentanţi ai Castelului Bran. Se va discuta aici şi despre prelungirea traseului până în Bran, prin Valea Glăjăriei. sursa […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.