Tir: Pistolarii brașoveni au obținut rezultate bune în prima etapă de campionat

Tir: Pistolarii brașoveni au obținut rezultate bune în prima etapă de campionat

In perioada 1-4 noiembrie s-a desfășurat prima etapă a Campionatului National la probele de aer comprimat,  desfasurata in Oradea, unde clubul nostru a participat cu trei sportivi condusi de catre antrenoarea Cristina Balan.

La proba de Pistol 10m, la smniori I, Rareș Ion s-a clasat pe locul secund, cu 570p + 100,2p finala = 670,2p – la numai 0,1p de primul loc.

De asmenea, la juniori I, Costin Moisanu a obținut locul al II-lea, cu 556p + 91,9p finala = 647,9p, iar Petru Tanasa este pe locul IV, cu 535p + 95,0p finala = 630,0p – record personal, la numai 0,2p de locul III si prima finala la aceasta proba.

„Este un inceput de sezon destul de bun, avem unde sa mai adaugam puncte in urmatoarele competitii. Este clar ca ne pregatim pentru a putea obtine cakificarea in vederea participarii la „Campionatele Europene de aer comprimat” care se vor desfasura in Danemarca la sfarsitul lunii februarie 2012“, a precizat directorul CSU Brașov, Gabriel Calancea.

„Sunt destul de multumita de sportivii mei. Nu am avut in obiectivul acestei competitii obtinerea unor rezultate mari, acestea urmand sa fie trase in decursul urmatoarelor doua-trei luni. Avem destul de lucru, dar foarte important este ca am sportivi foarte seriosi pe care ma pot baza in pregatire, pe Rares Ion, Costin Moisanu, Petru Tanasa, Dragos Dodu si piticii sectiei care vor reprezenta CSU Brasov in competitii cat de curand“, a declarat antrenoarea Cristina Bălan.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via