blog-logo

Forța Civică se laudă că are doar 10% dintre membri foști politicieni

Forța Civică se laudă că are doar 10% dintre membri foști politicieni

Președintele Forței Civice (FC) de la Brașov, Dumitru Ioan Puchianu, spune că, doar două luni de la înființare, are 427 de membri la nivelul județului, iar dintre aceștia 90% nu au făcut parte din niciun partid politic. Forța Civică are organizații locale în 9 orașe și 36 de comune din județul Brașov.

Mai mult, Puchianu se laudă că partidul va avea o organizație pentru reprezentanții minorităților naționale care aderă la FC, ce va fi constituită în perioada următoare. Mai mult, deja a fost pusă la punct o structură pentru persoanele cu dizabilități, care va încerca să afle direct de la acestea cu ce probleme se confruntă și căutarea unor soluții.

Alte articole:   Kids Tâmpa, victorii în Liga Elitelor pentru U15 și U16

Acest departament este condus de Mihaela Bucșa, consiler juridic, care 13 ani a lucrat în învățământ, iar trei ani a fost secretarul comunei Augustin.

Referitor la alegerile parlamentare din 2012, Puchianu a precizat că FC va susține partenerii de alianță, în limita forțelor existente. „Având în vedere că cel mai mare număr de membri este în municipiul Brașov, cea mai mare susținere o vom avea în municipiu, mai ales în zona centrală. Pubic, îi susținem pe toți partenerii noștri“, a precizat Puchianu, care a refuzat să candideze pentru un post de senator din partea ARD.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.