Slow food: Ouă ecologice, brânzeturi de capră și rachiu de fructe

Slow food: Ouă ecologice, brânzeturi de capră și rachiu de fructe

Toti brasovenii sunt invitati sa-si umple frigiderele si camarile  pentru urmatoarea saptamana sau chiar sa inceapa sa-si faca proviziile pentru iarna.

De data aceasta sunteti asteptati sa cumparati produse din carne, branzeturi, ulei presat la rece, paine pe vatra, fructe, turta dulce si prajituri de casa, siropuri, suc de mere, vin si multe altele.

Oferta targului se imbogateste in acest sfarsit de saptamana cu cateva produse noi: oua ecologice de la Cluj, rachiu de fructe din Harghita si branzeturi din lapte de capra si de vaca, produse la Tecuci, dupa retete spaniole. De asemenea, la aceasta editie doritorii au ocazia sa cumpere pastrama de oaie, de la standul familiei Catean din Rotbav.

Organizatorii va invita sa faceti o oprire la standul propriu, pentru a afla mai multe despre miscarea Slow Food International sau pentru a savura un pahar de vin ecologic fiert si aromat cu scortisoara ori un ceai bio.

Pentru ca se apropie sezonul rece, produsele destinate fortifierii sistemului imunitar in mod natural, sunt la mare cautare. Asadar, la targ veti gasi o larga varietate de ceaiuri ecologice, siropuri din fructe si sortimente de miere, precum si produse apicole, ca tinctura de propolis, capaceala sau fagurii cu miere, crescuti direct in borcan.

Piata va fi deschisa atat sambata, cat si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate