Scripcaru iar minte! Întârzierile de la bazinul olimpic „sunt în grafic“

Scripcaru iar minte! Întârzierile de la bazinul olimpic „sunt în grafic“

Primarul George Scripcaru a declarat ieri că pe 15 decembrie lucrările vor fi terminate la bazionul olimpic de înot şi obiectivul va fi dat în folosinţă, susținând că lucrările ar fi finalizate în proporţie de 90%.

Scripcaru susține că este „mulţumit de faptul că şi în acest caz constructorul (o asociere de firme din care nu putea să lipseascaă, evident, firma Vectra patronată de Marcel Butuza) a reuşit să se încadreze în graficul de lucrări, astfel încât, la sfârşitul anului, braşovenii vor avea la dispoziţie noul Bazin Olimpic”.

Pe vremea când la București era premier Mihai Răzvan Ungureanu, iar în vizită de lucru, prin februarie, a venit ministrul Tursimului și Dezvoltării de atunci, Scripcaru se împuna că Sala Sporturilor va fi gata de 1 iunie, să facă un show (electoral, că doar era înainte de alegerile locale). Mai mult, un concert al lui Ștefan Bănică jr.  a fost anulat din această cauză, apoi reprogramat și relocat la Pationoarul Olimpic.

Promisiunile electorale ale lui Scripcaru nu au avut, nici de această dată, acoperire. La fel, când s-a ajuns pe șantierul de la bazinul olimpic, aici s-a anunțat că ar trebui finalizat în noiembrie 2012…, iar acum se vorbește de 15 decembrie.

Loading...
 1. Nu credeti ca ar fi necesar sa'i mai acordati Primarului Brasovului si o pauza.??
  Trageti aer in piept, respirati, expirati.
  Trebuie sa fii tare cretin sa nu vezi tot ce acest om aq facut in brasov.
  Nu chiar nu sunt de la PDL, dar cine'l critica pe Scripcaru s-a gandit ca daca in locul sau era Ghise se facea in Brasov nimic?
  Cine'l critica pe Scripcaru chiar a fost in tot urasul sa vada ce acest om a facut.?
  A?ca si'a facut si o casa . Dar care dintre noi nu ne.am fi facut >??
  Cu ce ma incalzeste un primar din Timisoara ca o strada ca Nicolaie Iorga este locuita de Tigani?/Toti care critica acest OM care lasa in Brasov ceva in urma sunt niste oameni care nu iubesc Brasovul si Oamenii.daca doriti sa ma jigniti faceti'o pe sculptor_ouiu@yahoo.com

  Reply
 2. eu sincer nu dau Brasovul pentru …Bucuresti.BRASOVUL ESTE UN ORAS DE NOTA ZECE!astept cu nerabdare sa merg la piscina.

  Reply
 3. Scripcaru a facut ca noi sa ne mandrim cu Brasovul nostru, el a schimbat si a dat culoare si viata acestui oras. Pacat ca sunt unii care vor sa puna mana pe roadele muncii acestui om si a celor din jurul lui care l-au ajutat. Felicitari domnule George Scipcaru!!!

  Reply
 4. Scripcaru a facut ca noi sa ne mandrim cu Brasovul nostru, el a schimbat si a dat culoare si viata acestui oras. Pacat ca sunt unii care vor sa puna mana pe roadele muncii acestui om si a celor din jurul lui care l-au ajutat. Felicitari domnule George Scipcaru!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.