Mai trebuie 2 milioane de euro pentru modernizarea totală a Spitalului Județean Brașov

Mai trebuie 2 milioane de euro pentru modernizarea totală a Spitalului Județean Brașov

Președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a anunțat că vor continua investițiile de modernizare a spațiilor de la Spitalul Județean. Până în prezent, cu banii de la bugetul județului și de la Guvern au fost refăcute circa 30% dintre saloanele spitalului.

„Așa cum am promis, vom continua investițiile în modernizarea Spitalului Județean Brașov. Astfel, cu banii pe care îi avem deja în cont, respectiv 8,2 milioane de lei, din vânzarea clădirii Spitalului de Dermatologie, vom mai reface încă 40% din saloanele Spitalului Județean“, a declarat Căncescu.

Șeful administrației județene a mai precizat că a vorbit cu liderul PSD Brașov, deputatul Constantin Niță, pe pentru anul viitor vor face împreună lobby la București pentru obținerea a încă două milioane de euro, bani necesari pentru finalizarea lucrărilor de la Spitalul Județean.

Pe de altă parte, Căncescu nu a renunțat la  ideea de a construi un nou Spital Clinic Universitar la Hărman. „Avem terenul, avem proiectul făcut de Ministerul Sănătății (pe vremea lui Eugen Nicolăescu), am discutat și cu colegii din USL, anul viitor vrem să începem lucrările la fundație. Cu sprijinul Ministerului Sănătății vom reuși să facem și acest obiectiv foarte important pentru brașoveni“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.