Licitaţia pentru autostrada Comarnic – Braşov a fost deblocată

Licitaţia pentru autostrada Comarnic – Braşov a fost deblocată

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a eliminat din caietul de sarcini pentru licitaţia referitoare la reactualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Comarnic-Braşov (58 km) cerinţele referitoare la obligaţia consultantului câştigător de a pune la dispoziţia CNADNR un autoturism nou cu o valoare de 25.000 – 30.000 euro şi un buget de 30.000-40.000 de euro pentru instruirea personalului în ţară/străinătate.

Pe de altă parte, CNADNR a anunţat că noul termenul limită pentru primirea ofertelor pentru licitaţia deschisă aferentă reactualizării studiului de fezabilitate pentru autostrada Comarnic- Braşov este 7 noiembrie 2012, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc în aceeaşi zi, la ora 12.00.

CNADNR a anunţat şi că procedura de achiziţie publică pentru studiul de fezabilitate corespunzător autostrăzii Comarnic- Braşov a fost deblocată, ca urmare a unei decizii a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) unde mai multe case de avocatură au formulat contestaţii  împotriva unor criterii prevăzute în documentaţia de atribuire a contractului pentru studiul de fezabilitate amintit, scrie Gândul.

Casele de avocatură au contestat, pe lângă cerinţele legate de autoturismul nou şi bugetul pentru instruirea personalului CNADNR, şi solicitarea ca firma de consultanţă ce va fi desemnată câştigător al licitaţiei să aibă experţi-cheie certificaţi în domeniul parteneriatului public-privat (PPP).

  1. […] http://newsbv.ro/2012/10/20/licitatia-autostrada-comarnic-brasov-fost-deblocata/ Share this:FacebookTwitterLinkedInStumbleUponDiggRedditEmailPrint This entry was posted in Stiri Locale Brasov and tagged 1235.ro, aeroport brasov, aeroportul brasov, anunturi brasov, articole brasov, Articole din ziarele, bloguri brasov, blogurile si revistele din Brasov, gazeta brasovului, jurnal 1235, liceul saguna, reviste brasov, stiri brasov, stiri locale, stiri locale brasov, Stiri Locale Brasov | Tagged 1235, stiri video brasov, wiki brasov, wikibrasov.wordpress.com, ziare anunturi brasov, ziare brasov, ziare online brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.