Controale în toate școlile împotriva automatelor de cafea

Controale în toate școlile împotriva automatelor de cafea

După ce newsbv.ro a semnalat conflictul dintre părinți și directoarea Școlii nr. 12, din cauza unui automat de cafea solubilă, pus la dispoziția elevilor de clasele V – VIII, prefectul Mihai Mohaci a descins vineri la unitatea școlară cu pricina.

Directoarea, sesizată de cineva din Inspectoratul Școlar, a chemat imediat firma care a amplasat automatul de cafea să-l facă „să dispară“, după care și-a luat jucăriile și a plecat acasă, refuzând să revină la școală deși a fost chemată de prefect!

Mai mult, viceprimarul Adrian Atomei ne-a declarat că va solicita tuturor colegilor din Consiliul Local, care sunt membri în consiliile de administrație din toate școlile din municipiu, să verifice dacă există și în alte școli astfel de automate de cafea solubilă, băutură interzisă prin lege a se comercializa în școli.

Mai mult, Atomei a precizat că nu este firesc ca școlile să solicite bani de la bugetul local, iar o astfel de afacere să funcționeze probabil „pe ochi frumoși“ fără știința consiliilor de administrație, unde sunt reprezentați atât primarul orașului, Consiliul Local, dar și reprezentanții părinților.

  1. Ar trebui sa faceti un control si la spitalul Mărzescu din Brasov,am fost in vizita la un pacient si am luat cafea cu viermi pluteau deasupra

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.