IT Excellence
Publicat: mar, Oct 9th, 2012

Accident cu șase victime între Brașov și Cristian

8.15 Accidentul a fost provocat de o şoferiţă care nu a acordat prioritate, în momentul în care a ieşit din curtea unei instituţii, fiind acroşată de două autoturisme, după cu precizează Poliţia rutieră, care meținează că ar fi fost implicate șapte persoane în accident. Toate victimele au răni ușoare și au fost transportate la Spitalul Județean Clinic de Urgență Brașov.

7.23 Un accident grav a avut loc în această dimineață, în jurul orei 7.00, cu șase victime între Brașov și Cristian, pe DN73.

Potrivit dispeceratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, trei mașini au fost implicate într-un carambol. Mai multe echipaje de paramedici și cel de descarcerare au fost trimise la fața locului.

Revenim cu amănunte!

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Elena spune:

    Rani usoare? Cel puțin 1 rănit este in stare foarte gravă! Astfel de oameni precum soferita aceasta sunt inconstitenti si distrug vieți!

  2. Dragos Popa spune:

    Ahhh am stat in masina o gramada de timp pana am trecut de locul accidentului!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>