Fashion Show Night la Ritmo Cafe&Lounge

Fashion Show Night la Ritmo Cafe&Lounge

foto: iubescbrasovul.ro

Vineri, 5 octombrie, incepand cu ora 22 – Burlacii prezinta Fashion Show Night la Ritmo Cafe&Lounge.

Cei sase fosti concurenti care au facut furori la televizor in show-ul Burlacita by Bianca Dragusanu de pe Antena 1, au luat decizia de a infiinta un grup, denumindu-se simplu, BURLACII. Find cei mai votati si mai carismatici concurenti si avand o priza foarte mare la public s-au hotarat sa-si croiasca un drum in lumea showbiz-ului autohton.

Fashion Show Night – Burlacii este noul lor concept de eveniment ce cuprinde intre altele trei sesiuni de prezentari de moda – prima prezinta tinute elegante, cea de-a doua este o prezentare de lenjerie masculina fiind apoi urmata de o defilare in costumatiile specifice show-ului Burlacita, cei 6 baieti intrand in rolurile binecunoscute: antrenorul de fitness, motociclistul, sosia lui Bote, actorasul, scafandrul si modelul.

Andrei Dumitriu, cunoscut in lumea showbiz-ului ca fiind sosia lui Catalin Botezatu datorita asemanarii frapante cu creatorul de moda, este liderul trupei si totodata sufletul petrecerii.

Cei 6 Burlaci vor da startul distractiei in Ritmo Cafe&Lounge si vor aduna in jurul lor domnisoarele dornice de distractie pe care le vor si recompensa cu premii oferite de Absolut Vodka,un nou look de Dragos Magyar absolvent Academia Adystudio, Cityplex si Atelier Cosmetique.

Intrarea la eveniment este libera, asadar Burlacii lanseaza catre tinerii brasoveni provocarea de a veni la Ritmo Cafe&Lounge sa se distreze ca niste vedete! Buna dispozitie este obligatorie!

Rezervarile se pot face la telefon: 0723.100.500 (Ritmo Cafe&Lounge – Str. Nicolae Titulescu nr. 2 / in spatele fostului Cinematograf Patria)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.