Deputatul Gabriel Andronache nu iubește copiii

Deputatul Gabriel Andronache nu iubește copiii

Gabriel Andronache

Deputatul PDL Gabriel Andronache (ex-PNL) iubește PDL mai presus de orice. Nici măcar nu contează interesul brașovenilor care l-au trimis în Parlament, dacă partidul spune că trebuie să voteze împotriva lor. Cât timp am avut parte de cel mai dezastruos cuplu pentru nivelul de trai al românilor, Băsescu – Boc, Gabriel Andronache a votat toate legile de tăiere a pensiilor, a salariilor bugetarilor, a indemnizațiilor pentru mămici etc.

Chestiunea a fost remarcată și de Ligia Marin, care candidează din partea USL pe colegiul unde Andronache a fost ales. Pocnit de o amnezie cumplită, Andronache a început să facă gargară că Guvernul Ponta nu mărește aceleași pensii pentru care el a votat diminuarea, într-o interpelare. „I-am reamintit primului-ministru că în luna mai USL-ul a depus o moţiune de cenzură, prin care critica Guvernul Ungureanu pentru politica din domeniul social”, s-a dat cocoș Andronache.

Pe de altă parte, același individ, în urmă cu două zile a votat împotriva legii prin care indemnizația de creștere a copilului s-a majorat de la 75 la 85% din venitul net! „Tocmai zilele trecute când doamna Mariana Câmpeanu a propus şi de altfel a şi obţinut în parlament creşterea indemnizaţiei pentru mame de la 75% la 85%, domnul Andronache a votat «NU». Cum poate fi calificată o astfel de atitudine duplicitară? Este o ipocrizie ieftină care caracterizează politica PDL și o bătaie de joc la adresa celor care i-au votat“, spune Ligia Marin.

Loading...
 1. Ce privire de „ganduri ascunse” are :))

  Reply
 2. De ce la Camera Deputatilor Andronache figureaza ca a votat DA pentru cresterea indemnizatiei? DA inseamna NU la tine? 🙂

  Reply
 3. eu vad aici in lista ca a votat DA.
  http://www.cdep.ro/pls/steno/evot.nominal?idv=9438&idl=1

  voi in ce lista va uitati? poate nu e aia buna 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.