Braşovenii pot salva un urs participând la concursul „Salvaţi-l pe Martinică!”

Braşovenii pot salva un urs participând la concursul „Salvaţi-l pe Martinică!”

Asociaţia de protecţie a animalelor „Milioane de prieteni” (AMP), Braşov împreună cu Real Hypermarket vă invită la un concurs în scop caritabil. Începând de azi braşovenii au şansa să salveze un urs, în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru Sanctuarul de urşi „Libearty” Zărneşti.

În incinta magazinului Real- Hypermarket Braşov a fost amplasată o urnă de donaţii, care este de fapt un stup adevărat. Cocoţat pe stup stă Martinică, un urs de pluş de dimensiuni mari. Prins la furat de miere, Martinică a fost legat în lanţuri, însă voi aveţi şansa să-i redaţi libertatea. Fiecare persoană – sau grup de persoane – care va dona bani are şansa să-l scoată pe Martinică din lanţuri. Cel mai generos donator va primi cheile de la lacăt şi va pleca cu Martinică acasă, împreună cu două bilete de acces în Sanctuarul de urşi „Libearty” Zărneşti.

„Acest gest este unul simbolic, reprezentând lupta pe care o duce Asociaţia „Milioane de prieteni” pentru a salva urşii captivi din România. Între 29-31 ale fiecarei luni, urnele sunt golite, iar la începutul fiecărei luni este desemnat câştigătorul acestei campanii”, a declarat Liviu Cioineag, manager Libearty Bear Sanctuary Zărneşti.

„Susţinem cu entuziasm această campanie de salvare a urşilor captivi. Asociaţia ‘Milioane de prieteni’ ne sunt parteneri de mai mulţi ani şi avem încredere că vor face în continuare tot posibilul pentru această cauză. Le mulţumim şi clienţilor noştri care ni se alătură în acest demers“, a spus Laurenţiu Furtuna, directorul hypermarket-ului.

Campania are drept scop strângerea de fonduri pentru finanţarea acţiunilor de salvare a urşilor aflaţi în condiţii de captivitate, în ferme private, restaurante, pensiuni, zoo, circuri etc. În România mai există încă cel puţin 26 de astfel de cazuri.

Premiile concursului sunt:

  • Premiul I – un ursuleţ de pluş şi o excursie la Sanctuarul de urşi Libearty Zărneşti pentru două persoane
  • Premiul II – o excursie pentru patru persoane la Libearty Zărneşti
  • Premiul III – patru bilete de acces la Libearty Zărneşti

Valoarea totală a premiilor lunare este de 550 de lei. Pentru desemnarea câştigătorului, AMP va dota urna cu pungi resigilabile de dimensiunile bancnotelor, fiecare având eticheta pentru date de contact. AMP este operator de date personale autorizat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

 

 

 

 

  1. […] în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru Sanctuarul de urşi „Libearty” Zărneşti.citeste toata stirea din newsbv.roRelated Posts:Brasov: „LiBearty“ a implinit patru ani!Brasov: 22 de stapani de ursiCoca-Cola te […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.