Profi și Mega Image fac angajări în Brașov și Codlea

Profi și Mega Image fac angajări în Brașov și Codlea

Mai multe lanturi de retail deruleaza angajari in aceasta perioada, pe fondul deschiderii de magazine noi sau a migrarii personalului.

Pe primul loc in topul retailerilor dupa numarul de angajari din aceasta perioada se afla lantul de magazine Profi, cu 80 de locuri de munca oferite in special in orase precum Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Cluj.

Pe locul doi se situeaza lantul de magazine Kaufland, cu 67 de posturi oferite, potrivit anunturilor postate pe site-urile de recrutare. Cele mai multe locuri de munca sunt oferite in Sibiu si vizeaza posturi de casier si lucrator comercial.

Podiumul este completat de Mega Image, care ofera 23 de posturi, 20 in Bucuresti si 3 in Codlea, Brasov. Pe locul patru se situeaza lantul de hipermarketuri Auchan, cu 20 de posturi oferite in Bucuresti si Constanta.

In clasament urmeaza nemtii de la Lidl, cu 18 posturi oferite in orase precum Bucuresti, Cluj si Ploiesti.

  1. […] urmeaza nemtii de la Lidl, cu 18 posturi oferite in orase precum Bucuresti, Cluj si Ploiesti, scrie newsbv.ro. Share […]

    Reply
  2. […] http://newsbv.ro/2012/profi-mega-image-fac-angajari-brasov-codlea/ This entry was posted in Stiri Brasov and tagged 1235.ro, aeroport brasov, aeroportul brasov, anunturi brasov, articole brasov, Articole din ziarele, bloguri brasov, blogurile si revistele din Brasov, gazeta brasovului, jurnal 1235, liceul saguna, reviste brasov, stiri brasov, stiri locale, stiri locale brasov, Stiri Locale Brasov | Tagged 1235, stiri video brasov, wiki brasov, wikibrasov.wordpress.com, ziare anunturi brasov, ziare brasov, ziare online brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.