Nemții vor război total contra speculanților din piețe

Nemții vor război total contra speculanților din piețe

Toate declarațiile de până acum și demersurile pentru a scoate mafia celor care aduc legume și fructe la Brașov, pe care ulterior le vând prin intermediul speculanților, sau interzicerea adevăraților mici producători de către mafia dinpiețele Brașovului a fost taxată de consilierul local FDGR Cristian Macedonschi.

Ziariștii au scris de nenumărate ori despre faptul că există una -două surse de alimentare cu fructe și legume în piețe: cei care au curiozitatea vor vedea că același soi de roșie sau de mere, piersici, struguri etc.  se vând câteva zile în toate piețele din Brașov, iar după epuizare sunt aduse altele…

„Din pieţele agroalimentare au dispărut producătorii şi au rămas doar intermediarii, mulţi dintre ei posesori – nu ştiu pe cei căi – ai unor certificate de producător. Trebuie identificată rapid, la nivelul Consiliului Local, o modalitate de triere a adevăraţilor agricultori, pomicultori, legumicultori etc., fiindcă altfel vom continua să găsim în pieţe cultivatori de kiwi şi banane de la Bran sau Făgăraş. Sunt de părere că ar trebui ca în fiecare săptămână, în principalele zone ale oraşului, să fie amenajate pieţe volante unde să fie comercializate doar produse autentice”, a declarat Macedonschi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.