Bicicliştii braşoveni au un susţinător

Bicicliştii braşoveni au un susţinător

Consilierul local Cristian Macedonschi a anunţat astăzi că va susţine promovarea unui proiect de hotărâre a Consiliului Local Braşov prin care va solicita ca orice stradă din Braşov care va fi reparată să aibă prevăzută pistă pentru biciclişti.

„Dorim să se creeze un sistem integrat de circuite pentru biciclişti, atât pentru turişti, dar şi pentru braşoveni, care să poată vizita într-un mod elegant şi ecologic obiectivele turistice din municipiu, turnurile, zonele de belvedere, cât şi asigurarea siguranţei cetăţenilor, care, de exemplu,  unde, pe strada Nicolae Iorga,  „autobuzele trec pentre bicilisti”, a precizat consilierul Cristian Macedonschi (FDGR), singurul politician care a dat curs invitaţiei Asociaţiei Braşovul Pedalează pentru a discuta astfel de probleme din Braşov şi singurul care a avut o campanie electorală pe… biciclete!

 

  1. Au avut și alte partide inițiative în alegerile locale.

    Cei de la PNL cred că au cumpărat chiar niște biciclete și au pus niște tineri la treabă, îmbrăcați în tricouri galbene. Scrisul pe spatele acestora era însă destul de mic, și dacă nu te uitai de aproape nu-ți dădeai seama ce-i cu ei.

    Pe cei de la PDL i-am văzut trecând pe lângă parcul central într-un grup imens, parțial cu biciclete închiriate. Urlau destul de dezorganizat și într-un mod neplăcut: „Pe-De-Le!”

    FDGR-ul a avut o campanie bine gândită pe bicicletă. Au fost singurii cu bannere și cu o prezență constantă pe străzi (uneori chiar și pe ploaie).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.