„Măcelarul“ de la Feldioara, îi spunea fiului: „Nu plânge, fii tare!“, în timp ce-i omora mama

„Măcelarul“ de la Feldioara, îi spunea fiului: „Nu plânge, fii tare!“, în timp ce-i omora mama

Foto: adevarul.ro

Cruzimea deosebită a criminalului de la Feldioara i-a înfiorat şi pe procurori. Loviturile au fost aplicate cu o aşa forţă încât toporul s-a rupt, iar izbirea repetată a victimei cu capul de pereţi nu mai poate fi comentată, totul culminând cu aspectul că fiul minor al celor doi concubini a asistat la toată această scenă. Ucigaşul a manifestat  indiferenţă manifestată pe parcursul audierilor, mai psun procurorii.

„Nu am vreo urmă de regret pentru cele întâmplate”, a mărturisit individul. „Andrei stătea, în acest timp, pe pat şi se uita la noi. Eu i-am spus să nu plângă şi să fie ca mine, adică tare….”.  Aceste aspecte „conduc la ideea că periculozitatea inculpatului în societate nu poate fi ignorată sub nicio motivare“, ai precizat procurorii, care au cerut arestarea pentru 29 de zile.

Pavel Florentin – Dumitru dorea să părăsească ţara cu destinaţia Franţa (..) şi de altfel refuzul concubinei sale de a-l urma fiind şi motivul care a stat la baza răbufnirii de ură ce a condus la suprimarea vieţii acestei persoane însărcinate cu un copil pe cale să se nască în două săptămâni.

„Nu ne putem abţine să nu constatăm că ne confruntăm cu răul în forma lui cea mai pură, modalitatea de comportament a inculpatului pe parcursul audierilor fiind una care ne face să fim convinşi că lăsarea în libertate a lui Pavel Florentin – Dumitru nu va conduce decât la uciderea şi a altor persoane“.

  1. […] CITEŞTE ŞI: „Măcelarul“ de la Feldioara, îi spunea fiului: „Nu plânge, fii tare!“, în timp ce-i omor… […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.