Adriana Ţăcălie a semnat pentru Corona Braşov

Adriana Ţăcălie a semnat pentru Corona Braşov

Handbalista Adriana Ţăcălie, fostă la Oltchim Rm. Vâlcea, a semnat pentru echipa Corona Braşov, anunţă site-ul oficial al clubului de sub Tâmpa. În vârsta de 23 de ani, Ţăcălie (1,78 m) a evoluat în ultimul an la Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului şi a Europei, unde a ajuns liberă de contract.

Corona a mai făcut în această vară patru transferuri, Drutu, Tudor, Cîrstea şi Artean, dar clubul de sub Tâmpa mai are în vedere un portar şi un inter, transferuri care vor fi operate în perioada următoare, negocierile aflându-se în plină desfăşurare. La începutul săptămânii, echipa antrenată de Mariana Târcă şi-a început pregătirile pentru noul sezon. Corona va face două cantonamente, unul la mare (între 8-18 iulie) şi altul la Braşov (din 20 iulie).

În luna august, echipa va susţine mai multe meciuri de verificare, una dintre partenerele de întrecere fiind HC Zalău. Apoi, se va organiza un turneu amical la Braşov, iar la finalul lunii august echipa va pleca la turneul de la Oldenburg (Germania)

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via