Politica PDL la Făgăraș: Cosmin Poparad, nevalidatat consilier local

Politica PDL la Făgăraș: Cosmin Poparad, nevalidatat consilier local

Lovitură sub centură din partea conducerii județene a PDL pentru fostul candidat la fucnția de primar, Cosmin Poparad. El nu a fost validat de șefii brașoveni ai partidului pentru funcția de consilier local.

Din acest motiv, el a trimis următoare scrisoare deschisă pentru făgărășeni, pe propriu blog.

„Incerc sa gasesc o logica la cele intamplate, dar nu o gasesc! Unii spun ca s-a intamplat inevitabilul, altii ca am gresit cand am intrat in aceasta mizerie de politica la nivel local, dar cu totii sunt de parere ca este o nedreptate cele intamplate.

Parerea mea este ca am crezut prea mult in oameni care m-au tradat, poate ca in politica nu trebuie sa crezi in nimeni dar atunci nu mai e politica de grup. Alta greseala facuta de mine este ca nu am ripostat atunci cand am simtit prima data tradarea, poate daca o faceam atunci nu mai ajungeam aici, dar asta e ca am prea mult bun simt si respect si nu sunt genul de om sa ma plang la cei mai sus pusi si sa tradez oameni de langa mine. Cu siguranta asta nu e o calitate in politica, un om cu coloana vertebrala nu-si poate schimba peste noapte principiile.

Eu si azi astept un oficial in masura de la PDL sa ma informeze si pe mine, macar verbal, de motivele pentru care mi s-a ridicat sprijinul politic, am sentimental ca astept in zadar.

Acum vazand cele intamplate am un sentiment de regret ca am fost implicat in asa ceva si am pierdut timb,bani,mi-am facut o gramada de nervi si stres in acesasta campanie. Lucrul care ma doare cel mai tare e ca mi-am neglijat familia in momente care aveau nevoie de mine si asta nu mai pot schimba niciodata. Pe 18 mai in focul campaniei mi s-a nascut fetita si eu am renuntat sa fiu cat trebuia langa fiica si sotie si am pus parditul pe primul loc. Asta e regretul meu cel mai mare.

Multumesc oamenilor cu buna credinta care sunt acum langa mine si ma sustin. Le promit ca nu o sa cedez, daca mi-am sacrificat familia pentru politica atunci o sa merg pana la capat. Nu ma sperie pe mine cateva amenintari pe care le fac o mana de oamnei fara scrupule.

Continuarea acestei lupte nu o fac doar pentru orgoliul si demnintatea mea, o fac pentru sutele de oameni care au crezut in mine la aceste alegeri si au dorit ca eu sa fiu reprezentantul lor in Consiliul Local“.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.