André Tanneberger, din nou în Romania, la Kasho Club!

André Tanneberger, din nou în Romania, la Kasho Club!

André Tanneberger

In data de 30 iunie 2012 Kasho Club Brasov gazduieste evenimentul verii, ATB live act, in warm-up Josh Gallahan.

  • DJ no.4 conform theDJlist.com si DJ no.11 conform DJ MAG, ATB (André Tanneberger) prezinta muzica sa energizanta live. Cu siguranta show-urile sale sunt unice si pline de emotie.
  •   Foarte putini artisti internationali s-au bucurat de un succes atat de indelungat prin stilul propriu prezentat publicului. ATB (André Tanneberger) se numara printre acestia, de mai bine de 10 ani transpune spiritul individual in toate piesele sale.
  •   André Tanneberger a scos pe piata anul acesta materiale de mare succes in colaborare cu romanca Ramona Nerra.  “In and out of love” piesa lansata in data de 20 mai 2012 si cea mai recenta lansare din 13 iunie 2012 pentru care s-a inregistrat si video “Never give you up”.
  •   S-a facut cunoscut lansand piesa 9PM (Till I Come) cat si prin cele 8 albume, prin compilatiile “Six in the mix”, “Sunset Beach DJ Session” si 4 DVD-uri lansate, ATB fiind cu siguranta unul dintre cei mai cunoscuti artisti internationali de muzica electronica.
  •   André este acum unul dintre cei mai importanti producatori si compozitori de muzica electronica al ultimilor decenii. A colaborat cu staruri internationale cum ar fi: Armin van Buuren, Dash Berlin, Sean Ryan, Rea Garvey (Reamonn), JanSoon, Melissa Loretta, Fuldner, Christina Soto, Heather Nova, Moby, William Orbit, Roberta Carter Harrison, Jan Löchel, Haley, Betsy Larkin si Aruna iar la ultimul album “Distant Earth” a lucrat impreuna cu Kate Louise Smith si Josh Gallahan.
Detalii legate de accesul in club

Biletele s-au pus deja in vanzare! Puteti achizitiona ultimele bilete, cu discount special pentru cumpararea in avans la tariful de 50 de lei (biletele se pot cumpara de la centrul comercial My Place, B-dul Garii, nr. 7, etajul 2). Tariful la intrarea in club este de 70 de lei in ziua evenimentului.

Persoanele din afara Brasovului care doresc achizitionarea biletelor pot obtine detalii telefonice. Detalii si rezervari: Laura Barzoiu 0757 200 400

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.