Macedonschi: Vrem să nu-i dezamăgim pe braşovenii care ne-au votat

Macedonschi: Vrem să nu-i dezamăgim pe braşovenii care ne-au votat

Conducerea Forumului Democrat al Germanilor, filiala Braşov este mulţumită de rezultatele obţinute în alegerile locale.

„Este un nou început pentru Forumul Democrat al Germanilor din Braşov. Am obţinut două mandate de consilieri în Consiliul Local şi cel mai probabil încă două pentru Consiliul Judeţean, unde nu ni s-au comunicat încă rezultatele finale. Este pentru prima dată după anul 1990 când pe liste proprii obţinem mandate de consilieri. În perioada 1992-1996 am avut câte un consilier în Consiliul Local şi unul în Consiliul Judeţean, dar pe listele Convenţiei Democrate.În judeţ am obţinut câte un mandat în Consiliile Locale din Rupea şi Buneşti şi am pierdut mandatul din Consiliul Local Codlea pe care l-am avut în perioada 2008-2012. În municipiul Braşov am fost votaţi de 9348 de persoane, iar în judeţ am obţinut 13.000 de voturi ceea ce ne mulţumeşte“, a declarat marţi într-o conferinţă de presă, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor, filiala Braşov, Wolfgang Wittstock.

La rândul lui candidatul FDG filiala Braşov la funcţia de primar Christian Macedonschi (foto), cel care va ocupa unul dintre cele două mandate din Consiliul Local a declarat că de acum începe cu adevărat munca.

„Vrem să fim forţa de echilibru, liantul şi motorul de dezvoltare pentru acest oraş. Vom colabora cu toate partidele din Consiliul Local pentru a ne promova proiectele noatre de dezvoltare pentru Braşov şi judeţ. Vrem să nu-i dezamăgim pe braşovenii care ne-au votat. Partea economică ne interesează foarte mult pentru că vrem să aducem investitori şi de aceea este nevoie de crearea unui mediu prilenic pentru toţi“, a spus Macedonschi.

Sursa citată a adăugat că va avea marţi o întâlnire cu toţi oamenii de afaceri din Poiana Braşov pentru a găsi o cale de dezvoltare a staţiunii, pentru concretizarea unei oferte turistice şi pe plan internaţional la care să participe toţi cei care au investit şi au afaceri în Poiana Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.