Fashion&Vintage Bazaar, primul târg de modă din Braşov

Fashion&Vintage Bazaar, primul târg de modă din Braşov

Fashion & Vintage Bazaar, primul targ de moda din Brasov ce sustine designerii, creatorii si producatori autohtoni va avea loc in perioada 7 – 10 iunie in Piata Sfatului.

In cadrul evenimentului, Lena Criveanu, cunoscutul designer roman ce si-a prezentat colectiile pe podiumurile din New York si Paris, va sustine sambata, incepand cu ora 17.00, workshopul “Romania – Masina de Cusut a Europei”.

Participantele la targ au ocazia sa castige o sedinta foto profesionala, realizata de cel mai cunoscut fotograf din Romania, Gabriel Hennesey.

Pe parcursul a 4 zile, Brasovul va fi o adevarata scena a modei romanesti. Zeci de creatori si producatori autohtoni vor prezenta la Fashion & Vintage Bazaar articole inedite, realizate in atelierele proprii.

Vizitatorii vor putea admira si cumpara colecţii de designer, accesorii si bijuterii, cosmetice, food&treat bio, produse naturiste. Printre expozantii de la targ se numara: Lena Criveanu, Dana Tanase, Casa Verona – Colectia Magic Woman, Fix Fashion Brasov, Lehel Elit Fashion, Katty Ailisiei. In plus, mai multi tineri designer brasoveni vor fi prezenti la targ si vor incerca sa impresioneze publicul cu viziunile si creatiile lor.

Orele de desfasurare ale Fashion & Vintage Bazaar sunt 12:00 – 21:00. Joi si vineri, 7 si 8 iunie, intre orele 12:00 si 15:00, intrarea va fi gratuita pentru toti vizitatorii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.