USL începe războiul de contracarare a diversioniştilor

USL începe războiul de contracarare a diversioniştilor

Campania electorală a început demult, neoficial ce-i drept, iar şefii USL vor să nu mai stea deoparte, după ce PDL a scos numeroşi  diversionişti în teritoriu.

„Vrem să contracarăm această anticampanie. În municipiul Braşov este un «domn simpatic» care se ocupă de această chestiune, dar nu vreau să-i dau numele momentan şi vom lua şi noi măsuri”, a punctat Aristotel Căncescu, preşedintele liberalilor braşoveni.

Totodată, şefii USL au reuşit să ajungă la un numitor comun în ceea ce priveşte numirea candidaţilor, dar şi alte probleme ivite în judeţ în ceea ce priveşte organizarea pentru alegerile din 10 iunie.

„O să demarăm şi noi o precampanie de susţinere a candidaţilor USL în teritoriu. De exemplu, la funcţia de primar al Braşovului îl vom sprijini pe domnul Cătălin Leonte, care are toate şansele să câştige şi să facă din Braşov un oraş european. Şi în judeţ încercăm să schimbăm coloratura politică, unde, acum sunt primari PSD”, a declarat Ion Diniţă, preşedintele PC Braşov.

Scripcaru, un bun viceprimar

Căncescu a explicat că şi în sondajele efectuat de PDL, Leonte a obţinut rezultate mult mai bune decât şeful portocaliilor. „George Scripcaru poate fi un foarte bun viceprimar în echipă cu Cătălin Leonte. Numai că trebuie avut grijă cu banii care i se dau pe mână, că aşa am ajuns, confom unui studiu efectuat de Institutul de Politici Publice, să plătim un coş de gunoi cu 1.400 de lei, cât pensia mamei mele pe două luni”, a subliniat Aristotel Căncescu.

Va asculta doleanţele oamenilor

Cum la Primăria Braşov, în ulimele luni, nu s-au mai organizat audienţe, Cătălin Leonte îşi va continua întâlnirile cu braşovenii, pentru ca aceştia să-i spună doleanţele şi problemele cu care se confruntă, pentru ca apoi, să încerce să găsească o soluţie de rezolvare.

„Eu l-am provocat şi pe domnul Scripcaru să avem o confruntare directă, într-o emisiune televizată, la orice televiziune vrea domnia sa, unde să răspundem întrebărilor jurnaliştilor şi să expunem problemele braşovenilor”, a susţinut Leonte.

Loading...
 1. Ha, Ha, Ha … ce simpatici sunt politicienii astia. Cand sunt in opozitie sunt disperati, cand sunt la putere sunt aroganti. Ce simpatic este si Cancescu, tocmai el striga hotii (are tupeu!), Dinita, saracul e doar penibil, nu intelege ce i se intampla. Leonte? Zambeste larg, visandu-se primar!
  Greata!

  Reply
 2. Scripcaru este si va fi un primar foarte gospodar nu a avut brasovul nici o data un primar asa cascripcaru, pacat ca nu am avut si in frumtea consiliului judetean un om care sa-l intereseze de oameni de judet si nu de toate mizeriile pe care acest om le-a facut. sper ca nu o sa mai fie presdinte al consiliului judetean eu una nu-L M-AI VOTEZ a fost cea mai mare dezamagire a mea la fel asa cum am fost dezamagita de tov. ghise.

  Reply
 3. Doi disperati!
  Unul natang si unul idiot!
  Desi am iesit la protestele anti-PDL… va spun sincer, cand venea vorba de Scripcaru eu taceam.
  Dl. Ghise este facut din acelasi aluat cu Cancescu si Leonte.
  In sfarsit avem si noi un oras frumos, in care se mai poate trai…. ce idioti am fi daca am vota o lepra din grupul Ghise!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via