Fotbal: Se reînfiinţează „echipa mare“ de la Tractorul

Fotbal: Se reînfiinţează „echipa mare“ de la Tractorul

Paul Enache (61 de ani) e unul dintre martori în procesul în care opt oameni de fotbal sunt anchetaţi în cazul transferurilor a 12 fotbalişti în străinătate. Preşedinte la Tractorul Braşov, el e nemulţumit că în urma transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray (2004), clubul său nu ar fi primit toată indemnizaţia de formare a fotbalistului.
„Domnul procuror Ţuluş a verificat toate documentele pe care le aveam la clubul Tractorul. Apoi, m-am constituit parte civilă şi am solicitat să mi se dea, ca reprezentant al clubului Tractorul, şi restul de bani, luându-se ca bază de calcul pentru indemnizaţia de formare a fotbalistului Florin Bratu 2.750.000 $, nu 630.000 $, cum se anunţase în primă fază. Am primit doar 19.712 $ în loc de 100.000 $. Deci aş mai avea de primit aproximativ 80.000 $, probabil de la Rapid, dacă aşa va stabili instanţa“, a delcarat Enache pentru Libertatea.

Reînfiinţează „echipa mare“ de la Tractorul

„Am blocat pentru o perioadă activitatea. Am fost obligat să renunţ la echipa «mare» după ce am rămas fără bază sportivă, fiind scos de pe arena «Metrom» de reprezentanţii locali. Am însă grupe de copii. De la vară revin şi cu formaţia de seniori“, a precizat preşedintele Clubului Tractorul.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via