„Ţeparii“ de la firma de modele de pe Republicii „lovesc“ la Codlea

„Ţeparii“ de la firma de modele de pe Republicii „lovesc“ la Codlea

„Pe strada Republicii nr. 19 sunt vreo 5-6 băieţi şi fete, care acosteză tinerele pe stradă, le dă un pliant şi le spune că sunt invitate în curte şi le cere 69 de lei pentru şedinţa foto şi le promite că le face manechine. Le îmbracă, le promite că apar pe coperta unor reviste, iar dacă vor să treacă la «profesionişti» trebuie să plătească 269 de euro pentru interviul cu domnişoara director“, ne-a povestit  Gheorghe Axente.

El ne-a prezentat cazul concret al unei colege, care a plătit pentru sora geamănă 69 de lei, să achite „taxa de participare“. A doua zi, când sora ei a venit la şedinţa foto,  nu a recunoscut plata taxei, „că e pe numele surorii“. A plătit din nou taxa, au pus-o să completeze chestionarele despre pasiuni, preferinţe etc., sunt măsurate, i se spune că „este ultima zi“ (servită oricăror naivi care sunt prinşi de această caracatiţă), dar i s-a pus sub nas să semneze un contract…

După două ore după ce a semnat contractul, fata a vrut să-l denunţe, dar „directoarea“ nu a putut să o ajute că este în afara orelor de program. Lunci, când a fost cu Axente la sediul ţeparilor de pe strada Republicii din Braşov, replica directoarei a fost: „dacă a fost proastă şi a semnat….“ .

Oameni au venit hotărâţi să rezolve legale problema: au venit cu o notificare prin avocat, prin care se cere anularea contractului respectiv. Directoarea l-a chemat pe „managerul Drăghici“, care a venit cu gura mare. Motiv pentru care oamenii  au depus o reclamaţie la Secţia 1 de Poliţie  şi la Protecţia Consumatorului.

CITEŞTE ŞI:

 1. In sfarsit baietii sunt recunoscuti ca tepari. Au locuri rezervate la Codlea pe strada Garii.ideal ar fi ca toti cei tepuiti sa mearga la Sectia 1 cu reclamatii si la Protectia Consumatorilor dupa care la presa.cred ca ajunge ne-au crezut destul fraieri trebuie sa scapam de aceasta rusine de pe strda Republicii.Poate la un moment dat si autoritatile vor ajunge la aceeasi concluzie.

  Reply
 2. De ce nu ma mira acest nou articol?
  Sa iasa managerul Draghci si sa ne explice cum isi linisteste el „angajatii” ingrijorati de actiunile „perfect legale” ale conducerii: „Lasa ca nu se ia nimeni de noi ca avem intrare la primar”.
  Nu o sa ma mai mire nici un eveniment legat de firma asta de fotomodele si care va aparea in presa fara ca autoritatile sa ia vreo masura. Doar Brasovul e tarlaua lui Scripcaru si a prietenilor sai si probabil Draghici o fi avand si el culoare politica?

  Reply
 3. E clar ca e teapa. L-am vazut pe unu de la firma asta cum a oprit-o pe una de vtreo 80 de chile si 1,50 m si iizicea cat de valoroasa e. Apai lasa ca unii sunt atat de prosti de si-o merita. Dupa capu lor ar trebui toti brasovenii sa ne facem fotomodele. Lasatine cu vrajelile astea. Toate balenele si toti cocosatii de pe site-ul lor ajung fotomodele. Asta e tare. Pace fratilor!

  Reply
 4. Poftiti in continuare la tepe la S.C. Vivienne Models srl care opereaza pe str. Republicii nr.19 in Brasov, protejati de prostia celor care-i cred si de neatentia organelor.
  Daca cei tepuiti sunt atat de naivi si nu reclama atunci sa fie sanatosi si sa cotizeze la excursiile staff- ului de la S.C. Vivenne Models srl si la bunastarea fetelor si a managerilor lor.
  Teparii care stau pe strada Republicii se recunosc usor dupa expresia fetei, dupa hainele specifice, dupa gesturi si mai ales dupa modul cum pun problema.

  Reply
 5. In dorinta lor de a pacali cat mai multi prosti, tzeparii astia de la fabrica de fotomodele de parcare si-au dat arama pe fata si au postat poze cu sigla fusionmodels cu care spuneau ca nu au treaba si ca doar este o confuzie. Haimanale! Daca ii pui sa scrie pe managerii astia de doi lei cu creierul cat nuca saracii rup creionul. Cred ca au fost colegi de scoala cu Eba.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.