blog-logo

Gardă personală pentru şefa Poliţiei Comunitare din Codlea

Gardă personală pentru şefa Poliţiei Comunitare din Codlea

La primele ore ale dimineții, o echipă de polițiști comunitari cu două autoturisme, probabil particulare, s-au prezentat la poarta șefei lor Elena Szinatovici, care locuiește pe strada Câmpu Alb, unde cu siguranță au primit planul operativ al zilei, ne scrie un cititor, care ne-a trimis şi fotografia alăturata.
Încă nu știm dacă poliția comunitară a rămas fără sediu, situație în care s-ar justifica prezența cu noaptea în cap a agenților în număr apreciabil la „șefa” acasă.
Cu toate acestea sunt de apreciat aspecte de genul: băieții sunt ascultători, frumos îmbrăcați, tunși, rași, pantaloni la dungă și uniforme impecabile chiar și fără caschetă.
Nu omitem desemenea nici varianta ca echipa în cauză să fi fost în timpul liber și să fi trecut pe la poarta „șefei” doar pentru a o saluta sau de ce nu a-i prezenta „onorul”, fapt care ar fi de apreciat mai ales că n-ar implica bugetul public.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Începe vaccinarea profesorilor. Cabinete dedicate personalului din învățământ, deschise în fiecare județ
 1. Mama, ce știre….sa dau pe spate, nu alta….maine o sa apara ca de la carciuma a plecat o gasca de prieteni cu mustul in freza si pe drum au cantat manele. Sti cum e cu stirile ….cainele care musca un om sau omul care musca un caine?

  Reply
 2. @om – daca aia care pleaca de la crasma sunt politisti, fie ei si comunitari, in exercitiul functiunii, poate fi stire. Evident, vor canta doar manele, ca nu ma astept sa cante Brahms! Nu stiu cum e cu „Sti cum e cu stirile“ – poate știi – dar e greu și cu aritmetica, darmite cu gramatica. te inteleg (compatimesc)

  Reply
 3. Dar cum de se intimpla sa fie masina particulara ca de obicei vine dupa dumneaei masina Politiei Comunitare ? bine ca au sezatoare la poarta sefei si pe strada bate vintul prin canalele cu capace furate meritul este al ambilor edili primar si viceprimar care tin in functie un asfel de specimen care habar n-are pe ce lume traieste s-a trezit peste noapte sefa la politie.Dar or veni sa-i votam si o sa-i votam punind stampila in alta parte numai la ei nu.

  Reply
 4. Dan Diaconescu ar fi invidios pe stirea asta,SENZATIONAL,asteptam noi episoade :))

  Reply
 5. Acesti politisti locali pentr-u cine nu stie au cursuri de pregatire profesionala impreuna cu sefa lor si pleaca in fiecare dimineata pe perioada cursului in covasna, si asa cum este frumos se aduna in fata portii la sefa lor de unde pleaca impreuna la curs .

  Reply
 6. […] Gardă personală pentru şefa Poliţiei Comunitare din Codlea […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate