Un nou episod din „Copiii care nasc copii“

Un nou episod din „Copiii care nasc copii“

O fată de 12 ani din localitatea braşoveană Buneşti a născut un băieţel, fiind asistată la naştere de bunica ei, ulterior mama şi copilul au fost transportaţi la Maternitatea Braşov, unde se află în prezent sub supraveghere.

Potrivit medicului Ioan Oprea, şeful secţei de neonatologie a Maternităţii Braşov, minora a născut acasă în 19 februarie, asistată de bunica ei, iar după două ore de la naştere a fost transportată la Maternitatea Braşov cu o ambulanţă, împreună cu copilul.

„Fata are 12 ani împliniţi, în martie face 13 ani. A născut la domiciliu un băieţel de 2.440 de grame. Ambii sunt sănătoşi, în stare bună şi în cursul zilei de mâine (joi – n.r.) vor fi externaţi”, a spus, miercuri, Oprea, citat de Mediafax.

Părinţii fetei lucrează ca îngrijitori de animale în Sălaj.

Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov nu au fost până în prezent anunţate despre acest caz, însă reprezentanţii celor două instituţii spun că se vor autosesiza.

„Nu am primit încă o sesizare de la Maternitate în acest sens, dar vor face verificări, atât la Maternitate, cât şi la Buneşti să vedem despre ce este vorba. Dacă se confirmă, vom face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat, dacă este vorba despre un viol sau despre întreţinere de relaţii sexuale cu un mirnor şi vom lua măsurile care se impun”, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

CITEŞTE ŞI: O braşoveancă s-a trezit că este mamă fără să fi născut

  1. […] întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi urmează să fie trimis în judecată. Fata, care a născut un băieţel perfect sănătos, a revenit la Braşov cu  câteva zile înainte de a naşte acasă, ajutată de buni! […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.