Albert de Monaco, în spatele afacerii Silver Mountain?

Albert de Monaco, în spatele afacerii Silver Mountain?

Ion Ţiriac, Dan Fischer și Albert de Monaco se pare că ar detine pachete importante de actiuni in compania INR Management Real Estate, cea care dezvolta complexul turistic din Poiana Brasov.

De altfel, arhitectul complexului este un iranian care raspunde la numele de „Kamil”, un apropiat al printului Albert de Monaco si, totodata, prieten cu Dan Fischer. Controversatul om de afaceri s-a stabilit in principat in 1994, relateaza Bursa.ro

Compania INR Management Real Estate a demarat in 2008 constructia unui proiect imobiliar in care va investi peste 400 de milioane de euro in Poiana Brasov. Compania, controlata de un off-shore din Cipru, in spatele caruia se afla omul de afaceri Dan Fischer, va construi, practic, o mini-statiune turistica, aceasta urmand sa cuprinda apartamente si vile, un hotel cu 184 de camere care va fi afiliat lantului Raddison SAS, doua sali de cinematograf, un heliport, dar si un club de tenis.

De asemenea, proiectul imobiliar, care va fi o statiune denumita Silver Mountain, va cuprinde si un teren de golf cu 18 gauri amenajat de pe un teren de 440.000 de metri patrati. Cele 15 vile si 600 deapartamente ale complexului se vor construi pe o suprafata de 88 de hectare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.